Digitalizarea fluxului de documente în administrația publică locală

De curând, ETA2U a finalizat cu succes un proiect menit să reducă birocrația în administrația publică locală și să digitalizeze fluxul de documente intern și extern...

FM Logistic România îşi reduce costurile cu tipărirea documentelor

Ne ocupăm de infrastructura de tipărire pentru FM Logistic România, astfel încât să se poată concentra asupra afacerii lor. Rezultatul este îmbunătățirea satisfacției utilizatorilor și reducerea costurilor cu 25%.

Consolidarea și standardizarea infrastructurii de tipărire

Compania Polipol a identificat nevoia de a aduce îmbunătățiri asupra infrastructurii de imprimare existent și astfel a venit către ETA2U cu cererea de a efectua un audit asupra parcului existent de echipamente de tipărire. Informațiile obținute în urma auditului au fost suprapuse peste nevoile de business existente ale Polipol, iar astfel a rezultat o soluție unitară, consolidată, optimizată și auditabilă a întregii infrastructuri de imprimare, copiere și scanare.

Mercedes-Benz România îşi reduce costurile cu tipărirea documentelor

Provocările Mercedes Benz România

Calitatea materialelor tipărite joacă un rol important în activitatea de vânzări a Mercedes-Benz România, începând de la ofertarea potențialilor clienți prin furnizarea de propuneri personalizate de vânzări și până la tipărirea contractelor și a documentelor interne.

Majoritatea documentelor se tipăreau pe imprimante achiziționate în diverse momente de timp ce foloseau consumabile, piese de schimb și drivere de tipărire diferite, ceea ce ducea la nevoia alocării unui număr de resurse considerabil pentru asigurarea monitorizării proactive și a securității paginilor copiate / tipărite.

Intesa Sanpaolo își reduce costurile cu tipărirea documentelor

Intesa Sanpaolo Bank a cerut companiei ETA2U, realizarea unui audit care să ofere o analiză a costurilor curente asociate documentelor tipărite și compilate. Analiza constantă în identificarea fiecărui echipament, colectarea contoarelor de început și sfârșit, analizarea acestor date și determinarea costului curent și eventualele costuri suplimentare viitoare.

Această analiză a motivat Intesa Sanpaolo Bank să ia măsuri și astfel am instalat o soluție completă de Total Print Management care a inclus redistribuirea echipamentelor existente și actualizarea echipamentelor multifuncționale astfel încât să satisfacă nevoile fiecărui departament...

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe detalii