ZAX MES

Cu ZAX MES se obține o vizibilitate ridicată a producției, datele colectate sunt accesibile în timp real și permit reducerea timpului de planificare și lansare în lucru, reducerea stocurilor și minimizarea produselor neconforme. Vizibilitatea liniei de producție în timp real oferă managerilor de producție posibilitatea luării deciziilor informate și la timp, dacă în majoritatea organizațiilor situația producției se cunoaște doar la “capetele” liniei de producție – comanda de lansare și încărcarea în gestiune a produsului finit, utilizând ZAX Solution se pot implementa “n” puncte de control și alertare. De asemenea ZAX MES poate fi implementat ca middleware între linia de producție și soluțiile software existente folosind un canal de comunicare bidirecțional.

ZAX DEPOZIT

Stocurile de mărfuri sunt gestionate cu ușurință în ZAX Depozit. ZAX poate utiliza imprimantele standard de etichete și permite integrarea cu scannere de cod de bare pentru identificarea și procesarea rapidă a documentelor de recepție, livrare sau transferuri interne. Produsele sunt identificate în depozit pe baza locației, iar ZAX oferă posibilitatea utilizării de coduri multiple pentru fiecare produs. Fiecare mișcare a produselor este înregistrată și crează un istoric extins cu informații complete de trasabilitate. ZAX Depozit oferă analiza în timp real a situației stocurilor, balanța stocuri, documente furnizori și livrare.

ZAX SALES

Urmărirea relației cu clienții este îmbunătățită cu ZAX Sales. Stabilire politici de prețuri și de discount, crearea de facturi și avize și urmărirea încasărilor. Informațiile clienți și vânzări sunt disponibile în timp real în rapoarte și situații dinamice. Situațiile pot fi exportate și interogate dynamic în funcție de perioada, zona comercială, politici preț aplicate, discount-uri.

ZAX Park

Eficientizarea livrărilor nu se poate face decât prin gestionarea riguroasă a parcului auto. ZAX Park este componena ZAX Solution prin care se pot gestiona flotele de autovehicule, indiferent de dimensiunea acesteia. ZAX Park oferă integrare cu Safe Fleet pentru urmărirea prin GPS a autovehiculelor și oferă posibilitatea asocierii de documente cu fiecare vehicul în parte, generearea de alerte pentru documentele cu valabilitate limitată, urmărirea alimentărilor și a consumului pe vehicul. Toate datele culese oferă posibilitatea eficientizării transportului și reducerea costurilor asociate.

ZAX Ferma

Soluția software ZAX Ferma oferă instrumentele necesare managementului unei ferme de animale, gestionând fluxul zootehnic pornind de la recepția loturilor de creștere, identificarea și înregistrarea animalelor conformă normelor ANSVSA (Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Animalelor) în vigoare. De asemenea utilizând ZAX Ferma se poate urmări cu ușurință calculația costurilor pe kg creștere animal și zi furajată, ajută în procedurile de evaluare a animalelor și urmărirea greutății vii cât și a sporului de greutate.

ZAX Agents

Urmărirea intercțiunii agenților de vânzări cu clienții în timp real se realizează cu ușurință prin ZAX Agents,  aplicația rulând pe telefoanele mobile cu system de operare Android. ZAX Agents preia automat locația agentului de vânzări și îi permite acestuia înregistrarea comenzilor clienților, a încasărilor, facturilor, vizualizarea situației pentru fiecare client sau a istoricului de interacțiuni. Datele sunt centralizate în timp real în soluția ZAX și oferă posibilitatea managerilor de a verifica gradul de angajare al clienților.