Atunci când fiecare aplicație are nevoie de severul ei dedicat, dar numărul de servere ar pune probleme serioase de spațiu, de răcire și de buget, ETA2U vă poate consilia în alegerea unor soluții de virtualizare și vă pune la dispoziție servicii de configurare avansată.
Virtualizarea serverelor este tehnologia care a schimbat industria IT, furnizând un nivel de eficiență și capabilități care pur și simplu nu sunt posibile în lumea fizică. În timp virtualizarea serverelor a continuat să se maturizeze și să avanseze.
Există multe beneficii pentru o organizație IT sau de afaceri atunci când aceasta alege să pună în aplicare o strategie de virtualizare.
Virtualizare servere
Specialiști acreditați VMware, Hyper-V și Citrix vă stau la dispoziție pentru implementări dintre cele mai complexe, adaptate nevoilor oricărei organizații, de la IMM-uri la instituții publice sau corporații multinaționale.
Virtualizarea serverelor este o parte din actuala tendință din industria IT, care mai include virtualizarea stocării, virtualizarea rețelelor și managementul resurselor IT.
Această tendință este o componentă a dezvoltării automatizării computaționale în care echipamentele vor putea fi gestionate automat pe baza activității observate.
Prin virtualizarea serverelor se obține o eficientizare a utilizării resurselor, crește disponibilitatea, se reduc timpii în caz de recuperare după dezastre, se obține o administrare centralizată.
Virtualizare stații de lucru
Adoptarea în creștere a soluțiilor de desktop-uri virtuale hostate (HVD) de către industrie va avea un efect semnificativ asupra structurii IT cum o știm astăzi.
ETA2U testează în mod constant noile tehnologii în domeniu (Microsoft, Vmware, Citrix, Oracle) pentru a putea oferi soluțiile cele mai potrivite nevoilor clienților noștri.
Virtualizare aplicații
Virtualizarea de aplicații transformă aplicațiile în servicii administrate la nivel central fără a fi în conflict cu alte aplicații. În prezent, specialiștii din domeniul IT încearcă să combată dificultățile modului dinamic de lucru. Utilizatorii vorbesc multe limbi, sunt dispersați din punct de vedere geografic, folosesc diferite terminale pentru a se conecta la infrastructura internă a firmei. IT-ul trebuie să vină în preîntampinarea acestor nevoi și să pună la dispoziția utilizatorilor aplicațiile de business accesibile în mod rapid, flexibil și sigur, fără întreruperi.
Cel mai important beneficiu de business în cazul virtualizării îl constituie consolidarea infrastructurii prin reducerea resurselor neutilizate și reducerea alocărilor bugetare în ceea ce privește achizițiile viitoare de IT.