Solutii Active Directory

Conceptul pe care se bazează o infrastructură Microsoft este Active Directory. Pe lângă mecanismele de autentificare și autorizare, AD mai oferă și suport pentru alte servicii (servicii de certificate, de federalizare etc.) eficiența maximă fiind obținută prin configurări personalizate în funcție de necesități.

Soluții ca Active Directory, Mesagerie, Servicii Web, Baze de date, Instalare și Configurare la distanță sunt soluții eficiente și aduc un plus de competitivitate organizațiilor în care sunt implementate.

Exchange – Soluția avansată de email de la Microsoft ajută la creșterea productivității, a securității și oferă un control avansat al resurselor. Vă puteți configura o soluție potrivită nevoilor companiei, având la dispoziție varianta serverelor proprii, serverelor hostate sau o configurație hibridă. Sunt puse la dispoziție capabilități avansate, cum ar fi DLP (Data Loss Prevention – Prevenirea pierderii datelor confidențiale) și căsuțe de email localizate pentru facilitarea colaborării.

Sharepoint – O soluție web, cu ajutorul căreia companiile pot stoca, organiza și accesa informații folosind orice device. Singurul lucru necesar este un browser web (cum ar fi Internet Explorer, Google Chrome sau Firefox).

Lync – O platformă pentru comunicare unificată, care include mesagerie instant, întâlniri on-line, apelare telefonică sau video, informații despre prezență, partajare de documente.
Folosind soluția cloud Office 365 beneficiați în timp real de acces la date și la aplicațiile dumneavoastră Office de oriunde.  Având la dispoziție servere în cloud pentru Exchange, Lync, Sharepoint și chiar Active Directory, nu mai aveți grija echipamentelor proprii. Managementul update-urilor se realizează în mod automat. Aplicațiile office pot fi folosite în mod tradițional sau pot fi înlocuite cu versiuni web, care rulează în browser.

Principalul beneficiu de business al unei infrastructuri bazate pe Active Directory este productivitatea, atât din perspectiva utilizatorilor cât și din cea a administratorilor infrastructurii. Productivitatea este rezultatul managementului centralizat al tuturor resurselor IT cu implicații directe în reducerea costurilor.

« Înapoi