Solutii Monitorizare

Dacă ați observat o creștere în numărul de incidente IT din cadrul infrastructurii dumneavoastră, unele dintre ele putând fi prevenite, ETA2U vă poate ajuta să preveniți și să remediați aceste incidente. Folosind sisteme moderne de monitorizare se poate anticipa apariția unor incidente, iar pentru incidentele care nu pot fi prevenite se poate minimiza timpul de semnalare, aceasta implicând automat scăderea timpului de rezolvare.

Monitorizarea infrastructurii se realizează prin aplicații specializate care rulează pe serverele ETA2U și avertizează asupra oricăror schimbări de stare ale serviciilor care rulează pe serverele dvs., cu transmiterea de alerte către cei responsabili. Aceste servicii au ca scop mărirea performanțelor și disponibilității serverelor astfel încât acestea să lucreze la capacitate maximă și în condiții sigure.

Printre beneficiile monitorizării amintim:

  • reducerea timpului de răspuns în cazul apariției unui incident
  • reducerea timpului de nefuncționare
  • detectarea rapidă a cauzelor unor probleme legate de performanța unor componente din infrastructură
  • prevenirea apariției unor incidente

Principalul beneficiu al monitorizării stă în faptul că stabilește o metrică și conturează o viziune clară bazată pe cifre a stării sistemului  informațional curent, evidențiind zonele cu eficiență redusă și conturând perspectiva investițiilor viitoare în strânsă corelație cu dezvoltarea business-ului companiei.

« Înapoi