Relaxing Guy

Acum aveți posibilitatea de a face backup off site fără costurile și complexitatea asociate managementului  unei  infrastructuri off site. Bazat pe Veeam Cloud Connect, serviciul Online Backup and Recovery de la ETA2U oferă o modalitate integrată, rapidă și sigură de a salva și recupera în și dintr-o infrastructură online.

Abordarea principiului de backup “3-2-1”

Principiul de backup “3-2-1” spune că este necesară păstrarea a 3 copii ale datelor pe 2 medii diferite dintre care o copie să fie off site. Salvarea unei copii off site poate fi dificilă datorită limitărilor impuse de lățimea de bandă disponibilă, al volumului din ce in ce mai mare de date și al lipsei de resurse necesare pentru construirea și întreținerea unei infrastructuri off site.

Cu ajutorul serviciului Online Backup and Recovery de la ETA2U, bazat pe Veeam Cloud Connect puteți îndeplini principiul de backup “3-2-1” fără a suporta costurile și resursele necesare pentru o infrastructură off site și fără necesitatea măririi lățimii de bandă existentă. Beneficiați de tehnologia WAN Acceleration integrată în backup-ul Veeam și de multe altele!

Aflați mai multe...

Este foarte ușor să adaugi backup-ul off site

Online Backup and Recovery de la ETA2U bazat pe Veeam Cloud Connect vă oferă o serie de functionalități menite să vă ajute să evitați riscul pierderii datelor și disfunctionalitățile cauzate de aceaste pierderi. Printre beneficiile oferite amintim:

Backup găzduit off site – puteți salva o copie a datelor dumneavoastră off site printr-o conexiune securizată SSL fără a fi nevoie să adaugați licențe Veeam suplimentare.
Control și vizibilitate totală – accesați și recuperați copiile off site direct din consola de backup.
Arhitectură de backup modernă – copii de backup cu accelerare WAN integrată, backup incremental sau politicile de retenție de tip GFS sunt doar câteva dintre capabilități, toate integrate într-un singur produs.
Criptare end-to-end – Toate datele se criptează la sursă (înainte de a părăsi rețeaua dumneavoastră), se transferă si se păstreaza criptat. Toate acestea fără a impacta negativ capacitățile de compresie a datelor.

Special – Business Continuity/Disaster Recovery în regim “as a service”

Soluția de Online Backup and Recovery a fost complementata de arhitecții ETA2U pentru a putea oferi un serviciu complet de Disaster Recovery garantat printr-un SLA care permite companiilor să se conformeze deplin auditurilor de securitate IT inclusiv în această privință, într-un timp foarte scurt și fără investiții inițiale!

Nu mai există niciun motiv să mai amânați implementarea unei soluții de Disaster Recovery! Acum este cel mai bun moment pentru a vă pune la adăpost.

Oferta completă aici...

« Înapoi