Despre Webcon

WEBCON este o companie fondată în 2006 care oferă platforma WEBCON BPS - o soluție cuprinzătoare de cod redus pentru a susține fluxurile de lucru ale documentelor digitale și digitalizarea, automatizarea și gestionarea proceselor de afaceri.

WEBCON BPS ajută companiile să își sporească productivitatea, să îmbunătățească deciziile de afaceri și să realizeze economii printr-o mai bună gestionare a proceselor. Aplicațiile livrate în cadrul platformei ajută organizațiile să-și optimizeze procesele, să automatizeze sarcinile repetitive și să scape de cotizații, prin utilizarea eficientă a tehnologiilor IT, pentru a sprijini modelele de afaceri existente și a implementa altele noi. Prin automatizarea și digitalizarea proceselor lor, întreprinderile pot aduce o nouă calitate operațiunilor zilnice și managementului afacerii. În epoca revoluției digitale, acest lucru îi ajută cu siguranță să câștige un avantaj competitiv.

Cu o singură platformă, clienții WEBCON BPS pot răspunde la 90% din nevoile și scenariile lor de afaceri - de la procese simple care susțin operațiuni până la altele mai complexe, esențiale pentru afacerea în desfășurare.

Deoarece toate soluțiile sunt livrate într-o singură platformă (Unified Application Delivery Platform), departamentele IT pot lansa noi proiecte instantaneu, folosind resursele disponibile. De asemenea, este posibil să treci peste etapa de aprovizionare, cumpărare și negociere a contractelor. În plus, arhitectura sistemelor IT este simplificată semnificativ, iar standardizarea îi ajută pe angajați să preia aplicații noi și să beneficieze de digitalizare în cel mai scurt timp.

Proprietățile unice ale platformei permit protejarea rapidă a soluțiilor, ceea ce îmbunătățește cooperarea între companie și integratorul de sistem și accelerează livrarea de noi soluții. Ceea ce face această platformă să se distingă de alte tipuri de software din această clasă este tehnologia originală InstantChange ™. Permite schimbări rapide cu efect imediat în orice etapă a ciclului de viață al aplicației, facilitând dezvoltarea și adaptarea aplicațiilor la nevoile în schimbare.

Despre Webcon BPS

WEBCON BPS este o platformă BPM integrată cu cod redus (Business Process Management) care ajută companiile să gestioneze eficient fluxul de lucru al sarcinilor, informațiilor și documentelor pentru a accelera și optimiza foarte mult procesele de afaceri.

Standardizare și potrivire personalizată

WEBCON BPS vă ajută să creați soluții standardizate cu cod redus (aplicații de afaceri) adaptate nevoilor în evoluție ale afacerii dvs. (spre deosebire de soluțiile disponibile la distanță). De asemenea, reduce semnificativ costurile de livrare, întreținere, dezvoltare și modificare în comparație cu sistemele clasice personalizate.

Cu funcționalități pe scară largă, livrarea în timp util a soluțiilor, standardizarea și flexibilitatea platformei, soluțiile livrate cu WEBCON BPS sunt adaptate la nevoile afacerii și pot fi ușor modificate, evoluate și întreținute.

Gestionarea ușoară a schimbărilor

Platforma utilizează tehnologia unică InstantChange ™, permițând modificări rapide (și cu costuri reduse) ale soluțiilor dvs. - de la modificări mici, cum ar fi CR (Cerere de schimbare), până la modificări mari datorate evoluției nevoilor de afaceri sau reorganizării proceselor individuale. Modificările pot fi făcute „live” fără relansarea sau reinstalarea soluției și, cel mai important, în orice moment al ciclului de viață al aplicației (chiar și după lansarea sa în mediul de producție).

O mai bună cooperare între afaceri și IT

Un alt lucru care face ca platforma WEBCON BPS să se distingă de alte soluții de automatizare și gestionare a proceselor de afaceri este faptul că a fost concepută pentru a sprijini comunicarea între departamentele IT și utilizatorii de afaceri. Caracteristicile sale individuale au fost executate într-un mod care facilitează înțelegerea aplicației în curs de dezvoltare și contribuie la procesul de dezvoltare. O numim abordarea dezvoltării asistate de cetățeni.

Oportunități extinse de integrare

Gestionarea cuprinzătoare a proceselor de afaceri necesită integrarea cu sistemele companiei existente la mai multe niveluri. Posibilitățile extinse de integrare ale WEBCON BPS facilitează integrarea mediului IT al întregii companii, într-un singur întreg. Motorul de integrare bine conceput acceptă integrarea simplă cu toate sistemele IT, fie ele globale sau locale, standard sau personalizate, inclusiv: Microsoft Dynamics AX, Dynamics NAV (Navision), EGERIA, enova365, ERP Optima (CDN Optima), ERP XL (CDN XL), IFS, Microsoft Graph, Pohoda, SAFO, SAP, SIMPLE.ERP, Symfonia ERP și TETA Constellation.

Versatilitate

Utilizatorii WEBCON BPS pot dezvolta mai mult de 90% din toate aplicațiile de afaceri necesare. Ele pot automatiza procese de complexitate variată: de la procese simple, de bază pentru operațiuni de zi cu zi, până la cele mai specifice industriei, cele mai critice pentru afaceri. Aceste aplicații generează adesea avantajul competitiv, calitatea produselor sau serviciilor și satisfacția clientului final. O platformă integrată și cuprinzătoare vă ajută să evitați achiziționarea, implementarea, personalizarea și întreținerea mai multor soluții diferite.

În practică, WEBCON BPS vă ajută să optimizați:

- Procese individuale de asistență (de exemplu, fluxuri de lucru pe facturi, fluxuri de lucru de gestionare a contractelor, contabilitate pentru călătorii de afaceri)

- Activitatea departamentelor individuale (de exemplu, resurse umane, finanțe, vânzări și marketing și administrare)

- Procese specifice industriei (de exemplu, finanțe, producție)

Interfața clară și intuitivă vă permite să accesați cu ușurință lista sarcinilor, problemelor și documentelor. Cu versatilitatea și arhitectura sa, care susțin mii de utilizatori și milioane de documente, WEBCON BPS vine ca platformă fundamentală de aplicații și coloana vertebrală a procesului pentru întreaga organizație.

Aflați mai multe despre WEBCON: www.webcon.com