1click2u Servicii IT la distanta conexiune remote

Pentru a beneficia de Servicii IT la distanţă click aici: 1click2u

Azi, când fiecare minut înseamnă bani, un incident apărut la computerul dvs. vă poate da peste cap întregul business. Ore pierdute în discuţii telefonice lungi şi abstracte cu un operator de service IT când aveţi o eroare de software, deplasări la un service IT pentru o simplă diagnosticare, timpi pierduți în trafic... Soluţia noastră?  Service IT la un click distanță, oricând şi oriunde!

1click2U reprezintă un serviciu IT la distanţă, destinat clienților cu contract de service, posibil prin conexiunea directă între calculatorului dvs. şi calculatorul specialistului ETA2U IT Service, via web, pe baza acceptului acestuia.
Specialistul IT ETA2U vă rezolvă problemele repede şi eficient, în momentul în care accesaţi serviciul. Nu vă programaţi, nu aşteptaţi, nu vă deplasaţi. 

Cum funcţionează?
Soft-ul pe care se bazează 1click2U crează un link între computerul specialistului nostru şi computerul dvs, pentru a vă putea vizualiza monitorul. Imediat ce conexiunea a fost făcută, acesta poate lucra direct pe computerul dvs. şi diagnostica/soluţiona incidentul chiar sub ochii dvs.  

La îndemâna tuturor.
Atât timp cât calculatorul vă porneşte şi aveţi o conexiune la internet, 1click2U este accesibil tuturor, oriunde s-ar afla. Indiferent de tipul de calculator (PC, laptop, PDA), cu orice browser, în orice sistem de operare, service-ul nostru la distanţă nu necesită nici o instalare prealabilă.   

Cât de securizat este 1click2U?
Securitatea informaţiilor dvs. este asigurată pe întreaga derulare a intervenţiei.
Serviciul 1click2U foloseşte criptare pentru a vă asigura că doar dvs. şi specialistul nostru IT puteţi vedea ce se întâmplă în calculatorul dvs. Serviciul de suport la distanţă este iniţiat de dvs., clientul nostru, şi rulează pe calculatorul dvs. doar atât timp cât doriţi acest lucru. Nimic nu se instalează pe calculator şi nimic nu se schimbă fără acordul dvs.
Pentru mai multe detalii despre acest serviciu puteți apela cu încredere la colegii noștri din cadrul departamentului  Helpdesk: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Pentru accesare directă: www.1click2u.ro

Serviciul 1Click2U este o consolă profesională permițând prin conectarea remote pe calculatorul solicitantului, efectuarea diagnosticării sau chiar și rezolvarea rapidă a problemelor software. Acest serviciu poate fi folosit doar de către clienții care au contract de service cu ETA2U, care printr-un singur click pot primi asistență remote pentru rezolvarea rapidă a problemelor software.

« Înapoi