Pentru majoritatea echipamentelor achiziţionate de la ETA2U puteţi beneficia de servicii de extensie a garanţiei.

În majoritatea mediilor de birou, operaţiile de imprimare sunt cele mai frecvent utilizate funcţii ale echipamentelor. În vederea asigurării funcţionalităţii optime a tuturor echipamentelor de printing, ETA2U Image & Print propune clienţilor săi urmatoarele servicii:

a. 1 an extensie de garanţie
Contract pentru o perioadă de 1 an de zile, cu intervenţii on-site. Include manoperă, piese de schimb non-consumabile şi intervenţii în locaţia clientului din partea unui inginer acreditat ETA2U.

b . 1 an de întreținere acord Plus +
Contract pentru o perioadă de 1 an de zile, cu intervenţii on-site. Include 1 an de servicii de întreținere preventivă + curățare echipament. Include manoperă, piese de schimb non-consumabile şi intervenţii în locaţia clientului din partea unui inginer acreditat ETA2U.

c . 3 ani extensie de garanţie
Contract pentru o perioadă de 3 ani de zile, cu intervenţii on-site.
Include manopera, piese de schimb non-consumabile şi intervenţii în locaţia clientului din partea unui inginer acreditat ETA2U.

d. 3 ani extensie de garanţie Plus +
Contract pentru o perioadă de 3 ani de zile, cu intervenţii on-site. Include 3 ani de servicii de întreținere preventivă + curățare echipament. Include manoperă, piese de schimb non-consumabile şi intervenţii în locaţia clientului din partea unui inginer acreditat ETA2U.

e . Mentenanţă Preventivă 13
O intervenţie de mentenanţă şi inspecţie detaliată a echipamentului. Include urmatoarele piese: separatoare de hârtie, recondiţionarea rolelor de preluare a hârtiei şi 1 ora de manoperă pentru repararea echipamentului.
Pentru echipamentele Hewlett-Packard, Lexmark, Toshiba și Xerox, se pot aplica unele modificări utile unei funcţionalităţi optime.

f. Mentenanţă preventivă
Contract de întreținere preventivă bi-anuala.
Include o Mentenanţă Preventivă 13, o inspecţie de mentenanţă preventivă efectuată la șase luni după Mentenanţă Preventivă 13.
Include o oră de manoperă pentru orice reparații necesare şi conferă reducere pentru alte apeluri de service viitoare.

Promoție valabilă până la data de 31 Iulie 2015!

Extindere garanţie de 3 ani pentru imprimantele HP OfficeJet şi OfficeJet Pro selectate

HP-OfficeJet

De câțiva ani, datorită contextului economic, tot mai multe companii aleg să gestioneze cu maximă atenţie şi precauţie partea de cheltuieli. Din dorinţa de a reduce costurile asociate imprimării, administratorii companiilor recurg frecvent la soluţii drastice, cum ar fi eliminarea imprimării color sau utilizarea altor consumabile alternative, care pot însa duce în realitate la creşterea costului de utilizare.

Pe de altă parte, tot mai multe  firme mici şi mijlocii caută soluţii de imprimare care să le reducă cheltuielile şi să le crească eficienţa proceselor de lucru. Echipamentele de imprimare din seria HP Officejet Pro se pot conecta la internet şi asigură viteze de imprimare de două ori mai mari la costuri cu 50% mai mici faţă de imprimantele laser color din clasa lor.

Seria HP Officejet Pro dispune de tehnologia de imprimare HP ePrint, prin care un utilizator poate imprima de la distanţă orice document ataşat unui e-mail trimis către adresa unică a echipamentului. Astfel, utilizatorii pot imprima de pe aproape orice dispozitiv mobil, indiferent de locul în care se află, deoarece nu au nevoie decât de o conexiune la o reţea Ethernet sau wireless care să permită accesul la Internet. Imprimantele HP Officejet Pro oferă şi posibilitatea imprimării direct de pe stickuri de memorie USB, eliminând şi prin această caracteristică nevoia de a utiliza un calculator. Totodată sunt disponibile şi o întreagă serie de aplicaţii web, prin care utilizatorii vor putea imprima direct ştiri, hărţi, formulare, calendare sau jocuri. Utilizatorii vor putea imprima fără griji, garanţia echipamentelor fiind extinsă la 3 ani.

Protejați-vă  investiția pentru mai multă liniste sufletească

HP vă oferă prelungirea garanției cu 3 ani. Această ofertă este valabilă doar pentru clienții utilizatori finali (de ex.: clienți care achizitionea produse pentru uz personal) și este limitată la maxim 50 cereri pentru fiecare utilizator final.

Cum puteti solicita prelungirea garanției cu trei ani?

1.    Achiziționati o imprimantă  inclusă  în programul aferent. Imprimanta trebuie să fi fost achiziționată  în Romania.

2.    Completați detaliile privind imprimanta achiziționată și adresa dvs. în maxim 60 de zile dupa data achiziționării. Aceste date sunt necesare pentru înregistrarea garanției de 3 ani.

3.    În termen de șase saptamâni, veti primi e-mailul de confirmare a înregistrării garanției de 3 ani.

 

*Programul de garanţie extinsă** - Orice client care achizitionează până la data de 31.07.2015 un echipament din seria HP Ofiicejet, beneficiază de extinderea de garanţie până la 3 ani: www.hp.ro/promo/3ani

 

Pentru mai multe detalii referitoare la garanţia extinsă, vă rugăm să ne contactaţi pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

« Înapoi