Un business conectat împuternicește utilizatorii cheie să ia decizii rapide și informate. Pe baza acestor principii Key Safety Systems (KSS) a apelat la expertiza specialiștilor ETA2U pentru realizarea unui proiect de anvergură, aducerea la actualitate a infrastructurii IT.

KEY SAFETY SYSTEMS (KSS) este un furnizor mondial de sisteme avansate de siguranță în sectorul automotiv, produsele acestora – inflatori, airbaguri, volane și centuri de siguranță sunt utilizate de toți marii producători de autovehicule.

Prezența KSS în România începe cu o fabrică deschisă în anul 1999, urmând ca în 2005 să inaugureze o a doua fabrică, iar în 2008 un centru de suport operațional. În 2010 Key Safety Systems finalizează o nouă fabrică în județul Arad.

ETA2U este principalul integrator de sisteme şi soluţii IT complexe şi cel mai important furnizor de produse şi servicii  IT din vestul şi centrul României. ETA2U este totodată una dintre cele mai certificate companii din IT-ul românesc (tehnic, comercial și de calitate), cu o experienţă de peste 23 de ani în domeniu  și o  performanță  constant  recunoscută prin nominalizări anuale în topurile naționale de profil. În 2013 ETA2U a ocupat locul 3 în Topul celor mai mari integratori IT&C după cifra de afaceri dintre companiile private cu capital românesc.

Intensificarea activității din sediul Key Safety Systems Curtici a creat nevoia unei rețele de comunicații de capacitate mai mare, astfel s-a luat decizia înlocuirii rețelei wireless cu o rețea pe fibră optică pentru a permite funcționarea optimă a organizației

Proiectul de infrastructură a început în decembrie 2014 continuându-se până la sfârșitul lunii ianuarie 2015. Acesta a constat în dorința celor de la Key Safety Systems RO SRL de a achiziționa 78 de switch-uri Cisco.

ETA2U a reușit să câștige acest proiect cu o echipă foarte bine coordonată și împreună cu product managerii au reușit să finalizeze în 2 săptămâni implementarea, respectând totodată termenii și condițiile impuse de către KSS.

Metrica impusă pentru noua rețea de fibră optică a fost atinsă astfel proiectul s-a finalizat conform planului inițial.

Datorită desfășurării cu succes a întregului proiect de infrastructură, managerul IT de la fabrica KSS Ribita a inițiat o nouă discuție cu un branch manager ETA2U Deva, pentru un nou parteneriat în vederea implementării unei soluții de virtualizare folosind suport Dell și Vmware.

Implementarea noului proiect de virtualizare au realizat-o tehnicienii It KSS Ribita  împreună cu managerul IT de la KSS și product managerii ETA2U - sub o atentă coordonare și consultare.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să o contactați pe colega noastră Simona Tomoie – Branch Manager, ETA2U la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.