Referințe și studii de caz Infrastructure

Inovațiile și tehnologiile digitale – obiectiv strategic prioritar pentru TMK-ARTROM S.A. Slatina

O tendință generală în rândul companiilor, indiferent de domeniul în care activează, este de a amâna pentru o dată ulterioară investițiile în tehnologii adaptate nevoilor actuale de securitate. Cât de riscantă s-a dovedit această abordare, au confirmat-o atacurile ransomware de anul trecut asupra companiilor din România.

Proiect ETA2U Infrastructure într-un complex de birouri clasa A

Ca urmare a creșterii continue a cererii pe segmentul premium de clădiri de birouri, ETA2U Infrastructure a finalizat implementarea unui proiect complex ce acoperă toate secțiunile din zona de curenți slabi. Pe parcursul proiectului s-a realizat: instalația de detecție și semnalizare incendiu, magistralele de comunicații și voce-date, sistemul de sonorizare, sistemul de supraveghere video și sistemul de control acces....

Virtual Desktop Infrastructure, o tehnologie cu potențial!

Pentru companiile care dețin parcuri de calculatoare de peste 100 de stații de lucru, oportunitatea unor soluții mai economice, ușor de administrat și cu reguli de securitate sporite, sunt criterii demne de analizat. În primul rând din punct de vedere al randamentului investiției (Return on Investment), proces care nu are de ce să fie unul de durată, pentru că VDI-urile sunt o soluție care există de câțiva ani buni pe piață și care au atins nivelul de maturitate necesar asigurării beneficiilor promise de vendori.

Succes story KEY SAFETY SYSTEMS (KSS) & ETA2U

Un business conectat împuternicește utilizatorii cheie să ia decizii rapide și informate. Pe baza acestor principii Key Safety Systems (KSS) a apelat la expertiza specialiștilor ETA2U pentru realizarea unui proiect de anvergură, aducerea la actualitate a infrastructurii IT.

KEY SAFETY SYSTEMS (KSS) este un furnizor mondial de sisteme avansate

Implementare servicii infrastructură Datacenter pentru Servicii Cloud: DAVA Oradea

Implementare servicii infrastructură Datacenter pentru Servicii Cloud: DAVA Oradea

Societatea Dava R&R Oradea este beneficiarul unui proiect finanțat din Fonduri Europene, al cărui obiectiv a fost furnizarea de servicii de tip “Datacenter” pentru societățile din Transilvania. Bugetul contractului a fost de peste 800.000 RON și a prevăzut amenajarea și utilarea unui spatiu pentru a deservi servicii de tip Cloud. ETA2U a fost desemnată câștigătoarea licitației şi împreună cu o echipă de ingineri specializaţi în proiectare şi implementare de data centere a identificat cele mai bune soluţii pentru asigurarea unor condiţii operaţionale peste standarde, păstrând în acelaşi timp competitivitatea din punct de vedere comercial într-o piaţă care tinde spre un SLA cât mai ridicat la un cost cât mai accesibil.

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe detalii