Print2U - prezentare soluție Total Print Management
Toate companiile, indiferent de industria din care fac parte, caută soluții de reducere a costurilor sau un mod eficient de control al cheltuielilor de funcționare, print2U vă pune la dispoziție soluția Total Print Management.

Există o nevoie pentru a crește productivitatea și rentabilitatea investiției (ROI). Având în vedere aceste obiective, CFO și CIO își îndreaptă atenția și spre costurile legate de tipărire, distribuție și arhivarea documentelor.

Hârtia și documentele electronice conduc procesele de afaceri. Activitatea fiecărui departament din structura unei companii implică utilizarea de materiale tipărite. Unele documente sunt în format digital, altele sunt pe suport de hârtie. Indiferent de formatul acestora, capacitatea de a produce documente rapid și de a le converti din format electronic în format fizic pe hârtie și invers este critică pentru succesul oricărei afaceri.

Importanța gestionării costurilor
Identificarea și gestionarea cheltuielilor cu documentele tipărite sunt critice pentru organizațiile care doresc să controleze costurile într-un mediu economic provocator.
Pentru această situație, ETA2U are soluția optimă numită print2U.
Prin print2U, ETA2U propune realizarea unei evaluări a mediului curent de imprimare și scanare al companiei client, urmată de proiectarea unei soluții adaptate nevoilor companiei. Programul print2U pune la dispoziția solicitantului resurse umane specializate, resurse tehnologice si procesele necesare pentru evaluare, proiectare, implementare și ulterior o eficiență gestionare a mediului de imprimare și scanare.

costuri productie documenteCostul documentelor
Când vine vorba de costurile asociate cu producția de documente, cele mai multe companii văd doar costurile de suprafață, cum ar fi achiziționarea de hardware, costurile de întreținere și cele cu consumabilele. Cu toate acestea, cele mai multe costuri asociate cu producția de documente se află sub suprafață. De multe ori sunt trecute cu vederea costuri cum ar fi cele asociate gestionării rețelei, cele datorate unei slabe eficiențe de flux de lucru sau productivității scăzute a angajaților, precum și cele generate de suportul IT, consumul de energie sau alți factori, însă toate acestea afectează costul total de printing.

Un program eficient de management al parcului de echipamente de tipărire asigură consolidarea, integrarea și gestionarea resurselor, ducând la îmbunătățirea proceselor de afaceri, la gestionarea corectă a costurilor de operare și la creșterea profitului.


Gestionarea flotei de printing

Imprimantele și sistemele multifuncționale pot fi un stres mare în orice companie. Noi vă putem simplifica gestionarea flotei de imprimante și multifuncționale prin furnizarea de consumabile, prin realizarea mentenanței preventive, service la fața locului și suport help desk pentru un cost redus pe pagină. Toate acestea se realizează cu tehnologii sigure, de monitorizare de la distanță, care ne permit să gestionăm proactiv flota. În acest model bazat pe utilizare, veți plăti doar pentru paginile tipărite.

Optimizarea infrastructurii
ETA2U analizează situația existentă atât a distribuției echipamentelor, cât și a nevoilor de business a clientului și propune o arhitectură optimizată având ca rezultat final reducerea costurilor companiei.
Aceasta include, de obicei, repoziționarea flotei existente în locații în care sunt volume mari de printing, respectiv suplimentarea cu imprimante sau multifuncționale noi, dacă este cazul.

Securitatea rețelei
Studiile arată că 70% din scurgerile de informații au drept cauză resursa umană internă și sunt generate, obișnuit, prin utilizarea unor echipamente multifuncționale nesecurizate sau tehnologii neadecvate de criptare.

Îmbunătățiri ale fluxurilor de lucru
Funcțiile de scanare instalate pe noile sisteme multifuncționale oferă o platformă puternică pentru gestionarea și rutarea corectă a documentelor, utilizând:

  • formulare electronice pentru a înlocui formularele pre-imprimate
  • captură de soluții pentru a converti documente din format hârtie într-un format digital inteligent
  • sisteme electronice de management al conținutului pentru a crea un depozit de căutare a documentelor scanate.


print2U  este o soluție unică în piață, fiind proiectată ca o integrare de hardware, software și servicii, pentru a unifica un parc tehnologic caracterizat prin diversitate de branduri (cum ar fi HP, Lexmark , Xerox , etc) și tehnologii de printare.

« Înapoi