Tipăriți oriunde, fără să vă luați imprimanta cu voi!

Știați că 30% dintre utilizatorii de hot spot-uri doresc să poată tipări sau copia documente în timp ce navighează pe internet? În timpurile noastre, totul se petrece în viteză, astfel încât ești pus în situația neplăcută de a fi în deplasare la interlocutorul tău, ai primit informații de ultim moment și nu ști unde sau cum să le listezi, deși în jurul tău sunt imprimante la care nu ai, însă, acces. Cu soluțiile de Print Spot aceste probleme dispar!

Viteza și dispononibilitatea sunt doi factori cheie pentru a reuși. Astfel a apărut necesitatea implementării în diverse locații a unor Print Spot-uri care să ofere utilizatorilor posibilitatea de a tipări ușor și sigur orice document de pe laptop sau telefonul mobil, fără a cunoaște structura rețelei.
Criptarea și ID-ul personal asigură securitatea și confidențialitatea materialelor.

Persoanele care călătoresc în interes de servici au fost mereu cei mai mari utilizatori de echipamente mobile compacte, precum laptop-urile, PDA-uri și telefoanele mobile cu capacitate de conectare la internet. Odată cu dependența tot mai mare de aceste gadget-uri și de capacitatea lor de a fi conectate la internet, printarea de documente direct de pe ele devine deja o necesitate.

Clienții dumneavoastră pot necesita să printeze sau să copieze o scrisoare de afaceri urgentă, o prezentare revizuită, un document necesar în încheierea unui contract chiar mâine, un itinerariu de călătorie, un bilet emis on-line sau chiar un bilet de îmbarcare.

Cei mai buni manageri „simt" din timp nevoile oaspeților, iar tocmai acestea sunt motivele pentru care numeroase hoteluri au oferit cu rapiditate servicii de printing potrivite să raspundă acestor nevoi.

Astfel, servicii cu valoare adaugată, ca acestea, devin diferențiatori cheie în poziționarea hotelului dumneavoastră pe piață și contribuie la a face din acesta „prima alegere" printre clienții de tip oameni de afaceri.

Soluțiile noastre Print Spot sunt soluții de tipărire prin intermediul internetului, care nu cer instalarea vreunui driver de imprimantă sau alte aplicații pe calculatorul/PDA-ul oaspetelui, fiind astfel ușor de utilizat de către toată lumea.

Un serviciu esențial pentru oaspeții hotelului dumneavoastră.
Tipăirea prin intermediul internetului oferă flexibilitate de ultimă oră oaspeților vizitatorilor hotelului. La check-in, oaspetele primește un ID unic, având astfel posibilitatea să tipăreasca din cameră sau orice locație din hotel și să își ridice documentele tipărite oricând in decursul a 24 de ore. Tot ce trebuie este să se conecteze la rețeaua web a hotelului de pe laptop-ul, PDA-ul sau telefonul sau mobil.

Odată conectați, pot încărca fișierele pe care vor să le printeze, prin intermediul browser-ului web. Fișierele selectate sunt trimise apoi securizat către multifuncțional, prin intermediul unei criptări de securitate de 128 bit. Pentru a recupera documentele trimise spre tipărire sau efectuarea de copii, oaspeții hotelului se autentifică la multifuncționalul din hotel folosind ID-ul personal. La check-out, recepționerul eliberează un raport detaliat cu numărul de pagini listate/copiate in decursul șederii.

Un serviciu sigur și convenabil
Masurile de securitate luate pentru criptarea docu¬mentelor trimise prin intermediul retelei asigura confidentialitatea continutului acestora. Utilizatorii ridica ei documentele de la multifunctional, folosind un ID unic de identificare asignat la sistem, menit s5 creasca 51 mai mutt securitatea. Serviciul poate fi disponibil non-stop.

Un model de business flexibil pentru hotel
Modalitățile de printing și de facturare sunt exclusiv la la titudinea hotelului. Hotelurile pot alege să externalizeze taxarea sau să taxeze per paging, per cantitatea de documente printate sau per utilizare.

Beneficii:

  • fidelizarea clienților și oaspeților hotelului - o frustrare foarte mare a oaspetelui unui hotel este aceea de a avea nevoie de un serviciu și de a nu il gasi în acel hotel, fiind astfel nevoit sa caute singur într-un oraș pe care, de cele mai multe ori, nu îl cunoaște suficient de bine.
  • suplimentarea profitului hotelului — cele mai multe hoteluri nu au un birou de copiere, astfel încât oaspeții acestora sunt nevoiți să tiparească sau să copieze la un centru de copiere din apropiere, deschis special pentru asta.
  • securitatea informației — documentele sunt tipărite numai pe bază de ID personal și ridicate direct de la imprimantă tot pe baza acestui ID personal
  • reducerea costurilor cu personalul — tendința automatizării și externalizării serviciilor oferite contra-cost
  • reducerea spațiului necesar activităților de tipărire — birourile dedicate centrelor de copiere afiliate hotelurilor sunt acum înlocuite de spații mult mai mici
  • reducerea timpilor de lucru și fluidizarea activității de tipărire — clientul poate da "Print" de pe laptop-ul, PDA-ul sau telefonul propriu pe masură ce găsește și/sau produce documentele dorite, și la final poate merge la imprimantă pentru ca informațiile (stocate până atunci în serverul echipamentului) să fie tipărite pe hârtie.


« Înapoi