Productronica Munich este un loc unde se aduna impreuna persoane de decizie din firme, companii lideri de piata, organizatii reprezentative din domeniu precum si firme start–up inovative. Acestia se intalnesc cu firme clienti din Germania dar si din alte parti ale lumii. Practic, Targul Productronica este un cadru organizat pentru schimburi de pareri intre specialisti si contribuie la crearea unei viziuni directe asupra tendintelor de dezvoltare a tehnologiilor specifice Industry 4.0.

Participarea Centrului de Transfer Tehnologic din ETA2U Innovation  la  acest eveniment are scopul de a prezenta produsul ZAXSense, un produs innovator si unic in piata, care permite firmelor de productie sa creasca vizibilitatea lucrului in progres si sa actualizeze capacitatea existenta de productie conform cu standardele Industry 4.0. ZAXSense face parte din suita de produse ZAXSolution, aceste produse sunt solutii complexe care adreseaza tot lantul de productie din firme pentru a se alinia cu tehnologiile Industry 4.0.

Pe durata targului ETA2U va adopta o participare activa prin discutii si schimburi de pareri cu vizitatori si experti din domeniu.  Prin aceasta, firma ETA2U vizeaza:

  • Cresterea vizibilitatii privind capabilitatile si produsele CTT ETA2U  Innovation intr-un Targ european recunoscut ca un loc unde se intalnesc fabricanti de produse electronice de top.  Deci este o actiune specifica de internationalizare a produselor Centrului de Transfer Tehnologic din Departmentul Innovation.
  • Targul Productronica este un loc unde se intalnesc inovatori de renume. Este o ocazie binevenita de a te confrunta cu lideri agresivi in piata   dar si cu  vizionari care vor influenta viitorul in domeniul tehnologiilor  Smart Factory   privind dezvoltarea  si  fabricatia produselor. In acest fel ETA2U se va  axa in dezvoltarea produselor din Centrul de Transfer Tehnologic Innovation pe directiile de dezvoltare cerute de piata europeana si internationala.
  • In cadrul targului participantii ETA2U vor fi implicati in discutii directe care sunt baza  initierii si extinderii unor relatii de business cu potentiali clienti, alti furnizori si specialisti.
  • Experienta castigata in perioada desfasurarii Targului Productronica 2019 va fi un aport atat pe plan profesional pentru specialistii in tehnologii Industry 4.0 din firma ETA2U cat si ca model de organizare si prezentare a produselor la un eveniment de asemenea anvergura.

Harta stand ETA2U la Productronica 2019