#StaySafeStayUpdated

Încă de la debutul situației actuale cauzate de COVID-19, ETA2U Training Center oferă clienților posibilitatea de a participa la cursurilor noastre, de acasă, în format Live –Online, în demersul nostru de a oferi suport continuității și dezvoltării afacerilor din România.

Pentru că știm că este un efort suplimentar de a participa la cursuri online, am adaptat cursurile noastre pentru a rămâne așa cum v-am obișnuit – cursuri hands-on, practice, unde interacțiunea cu trainerul este foarte importantă.

Formatul nostru Live – Online ne permite să rămânem aproape de experiența din clasă, folosind soluții dedicate de training online și sisteme de teleprezență de înaltă definiție, împreună cu două concepte esențiale – Online From ANYwhere (conectare de oriunde) și Online ANYhow (conectare oricum, fără instalarea aplicațiilor folosite).

Acest format nu este nou pentru noi, organizăm deja de mai bine de 4 ani cursuri in acest mod, astfel am reușit să transformăm experiența online, dintr-una mai puțin apreciată, într-una veritabilă, plăcută și utilă.

Tocmai de aceea ne bucurăm de feedback-uri pozitive din partea celor care au participat deja la cursurile online si suntem bucuroși să împărtășim câteva și cu voi:

  • Deși sceptic despre un curs online, consider că a fost productiv și am dobândit cunoștințe noi în urma lui și chiar a fost interactiv – Cosmin N.
  • Chiar dacă am participat la un curs remote, a fost de bine organizat și s-a putut lucra fără dificultăți, a fost foarte interesant și usor de utilizat aplicațiile pentru curs – Anca T.
  • Explicațiile au fost foarte clare, toate intrebările pe care le-am pus au fost lămurite. Foarte bine organizat și prezentat cursul! Instructorul super calm și plin de răbdare! Recomand! – Marian I.

Pentru organizarea cursurilor in format live-online, folosim două platforme:

  • GoToTraining – prin intermediul acesteia toți participanții vor fi conectați cu trainerul și aici vor vedea prezentări, chat, teleprezență - nu necesită instalare
  • AnyDesk – prin intermediul acesteia trainerul poate sa vadă sau sa intervină în laboratoarele/exercițiile participanților - nu necesită instalare

De ce au nevoie cursanții pentru a participa la cursurile noastre Live – Online?

  • Conexiune la internet
  • Laptop (recomandat) sau desktop, la nevoie se pot folosi și dispozitive mobile cu ecran mare
  • Folosirea căștilor cu microfon (recomandat) sau sistemele integrate audio-video ale dispozitivelor folosite
  • Recomandăm un display suplimentar (pe unul se urmărește prezentarea, pe celălalt se lucrează laboratoarele)
  • Să nu existe restricții de securitate pentru accesarea linkurilor din exterior

 Și pentru că ne dorim să vă arătăm cum se desfășoară un curs Live - Online, am creat un material video in care prezentam pe scurt pașii pentru participarea la un astfel de curs:

 

Pentru că la ETA2U suntem “Technology Driven, People Oriented”, flexibilitatea și capacitatea de adaptare la situații neprevăzute fac parte din ADN-ul nostru. Tocmai de aceea, punem la dispoziția clienților infrastructura noastră pentru a continua procesele de învățare, care acum se dovedesc și mai importante pentru existența și dezvoltarea afacerilor.

Vă așteptăm la cursurile noastre Live – Online programate în perioada următoare:

De asemenea, oferim suport tuturor companiilor care în această perioadă au nevoie urgentă de cursuri, asistență sau consultanță pe subiecte cheie în activitatea lor, prin organizarea de sesiuni speciale Live – Online, cu durată scurtă (3 – 5 ore), in care specialiștii noștri prezintă anumite soluții de interes, răspund la întrebări punctuale sau oferă consultanță pe subiecte agreate în prealabil.

Vă așteptăm propunerile pe adresa noastra de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

ETA2U Training Center este cel mai experimentat centru de training IT din România, cu peste 52 de ani la activ în organizarea de cursuri în cele mai actuale și complexe tehnologii, de la cei mai mari vendori din lume.

ETA2U este cel mai mare integrator român de soluții IT din țară, cu cea mai mare acoperire națională și clienți din toată lumea.  

 

« Înapoi