Intel

 Intel prezintă cea de-a șasea generație a gamei de procesoare Intel® Core™ - “Skylake” 

05 august 2015 – IFA 2015, Intel a lansat cea de-a șasea generație gamei de procesoare Intel Core 6th Gen. “Skylake”, Core i7 și Core i5 Skylake, de 14 nm și chipsetul Z170 Express, care vin cu frecvențe de până la 4 GHz, reunind astfel peste 300.000 de pasionați de gaming din întreaga lume.

Făcând parte din a șasea generație, procesoarele Intel Core au fost optimizate pentru a rula cel mai bine cu Microsoft Windows 10 și permit cea mai largă gamă e dispozitive: pornind de la sisteme All-in-One și Intel Computer Stick la notebook-uri și dispozitive 2 în 1 până la primele procesoare Intel Xeon pentru stații mobile de lucru.

intel2

Potrivit lui Kirk Skaugen, Vicepreședinte Senior și General Manager al Client Computing Group, Intel ,,Cea de-a șasea generație a gamei de procesoare Intel Core oferă cel mai important avans în computing de până acum. Sistemele bazate pe noile procesoare au un grad mare de răspuns, performanță, autonomie și securitate crescute. De asemenea, permit experiențe noi, precum logarea cu fața folosită drept parolă sau un asistent personal care să răspundă la vocea utilizatorului. Combinația între procesoarele din a șasea generație a gamei Intel Core, Windows 10 și noile sisteme oferite de producători face ca acesta să fie cel mai bun moment pentru a cumpăra un nou computer”.

Mai mult, noile procesoare aduc o performanță grafică sporită pentru experiențe vizuale de înaltă calitate în gaming, dar și creare de conținut 4K și playback media.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să-l contactați pe colegul nostru Alin Feieș, Product Manager ETA2U la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.