Cisco a reînnoit în ultimele 24 de luni, întregul portofoliu de soluții de colaborare. De la software la hardware, designerii și inginerii au fost atenți la cele mai mici detalii pentru a livra experiențe de colaborare simple și accesibile unui număr cât mai mare de oameni. După noile tehnologii de colaborare pentru săli de ședințe și desktop prezentate în 2014, Cisco a lansat la începutul acestui an cele mai recente sisteme de colaborare:

  • Business Edition 6000S, platformă de colaborare completă, integrată într-un router Cisco;
  • TelePresence IX5000, sistemul de comunicații destinat companiilor mari, ce oferă o experiență video de colaborare fără precedent;
  • Project Squared, o aplicație de business și o soluție de comunicare pentru IMM-urile cu cel puțin 25 de angajați

Cea mai simplă și mai accesibilă platformă de colaborare destinată IMM-urilor

Companiile din segmentul midmarket, au acum la dispoziție noul Business Edition 6000,  o platformă de colaborare completă, integrată într-un router Cisco, ce oferă soluții de voce, video și colaborare, destinată cu precădere companiilor cu minim 25 de utilizatori. Pentru prima dată, clienții pot beneficia de soluțiile de colaborare integrate într-un Router pentru Servicii Integrate Cisco 2921, având astfel acces la servicii complete de routing, securitate, wireless și colaborare într-un singur dispozitiv. BE6000S este foarte ușor de instalat și de întreținut, dotat cu o interfață intuitivă de management, ce ajută la reducerea costurilor.

Sistemul de comunicatii Cisco TelePresence® IX5000 series, destintinat companiilor mari, oferă o experiență video de colaborare fără precedent pentru grupuri de 6 – 18 oameni aflați în aceeași încăpere, folosind doar jumătate din banda folosită până acum (compresie H.265), 3 camere 4k alocată sistemelor anterioare cu trei ecrane, la un consum de energie mai mic decât al unui uscător de păr. (sub 10 MAh).
Se spune despre  TelePresence® IX5000 că este o experiență „fără compromis”. Fie că utilizatorii se află în picioare sau așezați, combinația unică de trei camere 4K – o premieră în industrie – surprinde perfect și continuu întreaga încăpere la calitate UHD. Prelucrarea grafică puternică permite tranziții cursive între oameni și informații, iar imaginile de pe whiteboard sunt controlate digital pentru a oferi participanților aflați la distanță o vedere clară asupra conținutului, fără a fi nevoie de camere suplimentare.
Conectat în permanență, de oriunde, de pe orice dispozitiv
 
Managerii pot administra acum afacerea într-un mod mult mai simplu, direct de pe smartphone prin Project Squared. Project Squared este noua aplicatie de business collaboration, care permite conectarea cu colegii și echipa - dedicată echipelor și grupurilor care lucrează împreună. Aplicația oferă acces la chat, video, audio, întâlniri virtuale și partajare de conținut, fie că este vorba despre proiecte individuale, fie că implică activitatea unei echipe sau a unui departament. Este simplu, rapid, intuitiv și gratuit. Este un nou mod de a lucra adaptat pentru lumea actuală - mereu în mișcare, mereu conectată la evoluție. Aplicația este un proiect care primește permanent îmbunătățiri și presupune participarea utilizatorilor.

Pentru a afla mai multe detalii despre Cisco Unified Computing System, vă rugăm să contactați echipa ETA2U: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.