Ziarul Financiar, în ediția din iulie 2016 a făcut public clasamentul celor mai importanți integratori și furnizori de soluții IT&C la nivel național  sub forma unui  “Top 45 de integratori de soluții IT&C”.

Integratorii de soluții IT&C au totalizat anul trecut afaceri de 3,7 mld. lei (826 mil. euro). Primele 3 locuri, cu venituri reprezentând aproape o treime din cifra totală, sunt ocupate de firme multinaţionale cu capital străin. ETA2U având capital privat românesc în proporţie de 100% şi adresându-se exclusiv clienţilor din România, a realizat în 2015 o cifră de afaceri de 153 mil. Lei, în creştere cu 37% faţă de anul precedent. Poziţia de locul 6 ocupată de ETA2U confirmă și  consolidează încrederea pieței și a partenerilor în capabilităţile companiei.

Demn de evidențiat este că cifra de afaceri realizată în 2015 provine în proporţie de 85%  din afaceri derulate cu parteneri din mediul privat. De asemenea,  faptul că nici un client nu contribuie cu mai mult de 6% în situația veniturilor ETA2U, reprezintă un indicator de sănătate şi stabilitate al afacerii ETA2U.