Trecerea la un nou echipament HP Designjet sau LaserJet – imprimantă, imprimantă multifuncţională sau scaner – cu consum eficient de energie, va impulsiona productivitatea unei organizații, va reduce costurile şi impactul asupra mediului, economisind în acelaşi bani printr-o reducere la noua achiziţie.

Indiferent de vârsta şi modelul vechii imprimante, HP oferă posibilitatea de evaluare online a vechii imprimante pe care o detineți (hp.com/eu/officejetpromo), prin înregistrarea unei noi imprimante - eligibilă în programul de schimb. Nu contează marca sau modelul vechii imprimante sau a vechiului scaner. Atât timp cât echipamentul are o vechime mai mare de şase luni şi are funcţionalitate completă, este un echipament eligibil.
 
Produse participante la program sunt:

  • HP LaserJet series
  • HP OfficeJet Pro series
  • HP Officejet Enterprise
  • HP Scanner series

Ceea ce aveți de făcut este doar să achiziționati unul din produsele HP eligibile să completaţi paşii pentru înregistrare şi ETA2U - ca partener HP (Gold Parner), vă va recicla gratuit vechea dvs. imprimantă sau vechiul dvs. scaner. Totodată, ulterior, vă vom face o restituire substanţială de bani.
Important de menționat faptul că programul HP Trade-In and Save elimină problemele şi costurile asociate cu dezafectarea vechii tehnologii. Echipamentul returnat este reciclat în loc să fie depozitat sau dezafectat. HP reciclează hardware de computere şi imprimante din 1987, iar procesele noastre de ultimă generaţie asigură faptul că toate componentele imprimantei sau scanerului sunt reutilizate sau reciclate într-o modalitate care economiseşte resursele.
 *Promoţia este valabilă până la 30 Aprilie 2015 pentru anumite produse și este supusă unor unor condiţii. Termenii şi condiţiile integrale sunt disponibile pe hp.com/eu/officejetpromo.

Pentru mai multe detalii referitoare la gama de produse HP, vă rugăm să ne  contactați la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.