LoRaTIM solutia LoRaWAN™ pentru judetul Timis

Amploarea crescândă a Internet of Things începe să aibă un impact concret atât asupra tehnologiei actuale cât și a modului în care sunt abordate aspecte importante ale vieții. Fie ca vorbim despre orașe inteligente, automatizarea locuințelor, diminuarea poluării; despre medicina inteligenta sau despre următoarea revoluție industriala, toate implica o varietate de dispozitive inteligente care comunica intre ele prin intermediul unor rețele de comunicații.

AquaWAN soluție centralizată de telecitire contoare apă

AquaWAN reprezintă o soluție IoT completă și inovatoare, automatizată în întregime, de citire și comunicare a valorii indexului pentru contoarele de apă.

LoRaWAN™4 environment

Dintre proiectele realizate cu success de Innovation se numara un sistem IoT destinat monitorizarii parametrilor de mediu din interiorul unei firme.. Pentru realizarea acestui sistem s-a ales tehnologia LoRa, standardizata prin protocolul LoRaWAN™. Această rețea ar putea deservi un număr mare (de ordinul miilor) de senzori distribuiți în toată facilitatea de producție. Primul pas în implementarea acestui sistem a fost realizarea unei aplicații care sa colecteze următoarele seturi de date:

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe detalii