Divizarea sistemului eletroenergetic din Europa – Evenimentele din 08.01.2021

„Vineri, 8 ianuarie 2021, la ora 15.05, s-a produs un incident la nivelul rețelei electrice de transport europene interconectate, care a condus la declanșarea mai multor echipamente din rețelele electrice de transport atât din România, cât și din alte țări. La nivelul României a fost afectată zona de nord-vest a țării. Rețeaua Electrică de Transport din România a fost readusă la condițiile normale de funcționare în jurul orei 16.00, toți consumatorii afectați fiind realimentați în jurul orei 16.45. Cauzele și condițiile în care s-a produs acest incident urmează să fie analizate și identificate la nivelul Asociației Operatorilor de Transport și Sistem din Europa – ENTSO-E.”, arată printr-un comunicat oficial Operatorul Rețelei de Transport al energiei electrice din România, Transelectrica, prin Departamentul Comunicare și Relații Publice.

Solutii IoT bazate pe WiFi si Ethernet

PowerSense este o soluție complexă de hardware-software, marca ETA2U, destinată măsurării mărimilor electrice în curent alternativ, în timp real, care se adresează consumatorilor de joasă tensiune, din industrie. PowerSense oferă o imagine completă despre evenimentele ce se petrec pe rețea de alimentare cu energie electric (citeste mai departe)

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe detalii