ZAXSolution este răspunsul ETA2U la provocările din mediul de producție generate din adaptarea fabricilor la standardele create de Industry 4.0 si Industrial IoT. Nucleul ZAXSolution este un sistem de control al producției, care administrează tot ce ține de producție, începând cu planificarea comenzilor client in producție, pană la definirea de procese și operații. In jurul acestui nucleu MES, ETA2U a dezvoltat toate componentele necesare pentru ca o companie să funcționeze, elemente necesare pentru aprovizionare, vânzare și administrare prețuri, stocuri și gestionare depozit, cat si cea mai noua componenta ZAXSense pentru achiziție date de funcționare a mașinilor de producție.

ZAXSense – Upgrade și moderinzare pentru mașini de productie. Componenta de monitorizare a lucrului în progres din ZAXSolution permite managerilor de producție vizualizarea și interpretarea stării mașinilor din zona de producție într-un dashboard intuitiv prin intermdiul oricărui browser web. Parametrii importanți de funcționare a mașinilor sunt centralizați în grafice dinamice, actualizate în timp real cu date de funcționare ale mașinilor cât și starea lor curentă. Erorile și situațiile critice sunt soluționate mai rapid prin funcția de alertare din ZAXSense. Informațiile colectate automat cu ajutorul dispozitivelor HW IoT proprietare primesc context printr-o interfață specializată, intuitivă, de raportare pentru operator a motivelor de staționare sau pierderi de calitate. ZAXSense oferă analize complexe de performanță, disponibilitate și calitate, cât și analiza OEE cuprinzătoare printr-un singur click. (citeste mai departe)

ZAX0Paper – o soluție nouă și inovatorare de digitalizare a producției. ZAX0Paper ajută la eliminarea hartiei și reducerea substanțială a costurilor de tipărire pentru dosare tehnice și fișe produs utilizate în mod uzual în producție. Pentru fiecare produs este realizat un dosar digital de specificații care poate fi publicat în punctul de lucru unde este realizat acel produs. Operatorii au posibilitatea să completeze fișele de producție aferente produsului digital, utilizand o interfață intuitivă concepută pentru ecrane touchscreen. (citeste mai departe)

« Înapoi