Sub umbrela ZAXSolution, ETA2U Innovation are de asemenea în portofoliu o serie de soluții software specifice, destinate companiilor pentru îmbunătățirea gestiunii interne și a relației cu clienții.

ZAXDepozit - gestionează cu ușurință stocurile de mărfuri. Soluția noastră oferă toate componentele necesare pentru etichetare și identificare mărfuri, utilizând coduri de bare sau RFID, urmărește mișcarea produselor prin toate documentele de recepție sau transfer realizate, cât și vânzarea directă către clienții finali. Prin sistemul unic de etichetare, ZAXDepozit oferă trasabilitate detaliată asupra tuturor mișcărilor de materie primă. (citeste mai departe)

ZAXFerma - oferă instrumentele necesare managementului unei ferme de animale, gestionând fluxul zootehnic pornind de la recepția loturilor de creștere, identificarea și înregistrarea animalelor conformă normelor ANSVSA (Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Animalelor) în vigoare. (citeste mai departe)

ZAXMes – este o soluție destinată producției seriale, bazată pe rețeta și pașii tehnologici prin care se pot planifica și urmări sarcinile de producție. Prin ZAXMes se asigură calitatea produselor realizate și o vizibilitate ridicată a consumurilor de materie primă, cât și a operațiilor efectuate.