Problema formării și dezvoltării profesionale este importantă pentru susținerea transformării forței de muncă, fiind principalul instrument prin care aceasta se poate adapta la noi cerințe.

Un demers important pentru corelarea ofertei educaționale cu cererea pieței muncii, este acela în care participanții mediului economic sunt invitați să participe activ în formarea și dezvoltarea profesională a generațiilor următoare.

ETA2U Innovation, unul dintre cele 8 business unit-uri din compania ETA2U participă activ în formarea și dezvoltarea profesională a studenților din centrele universitare timișene. ETA2U Innovation vine în întâmpinarea studenților cu diverse programe anuale de formare profesională, oferind un ajutor real în procesul de inserție pe piața muncii.

Unul dintre proiectele anuale prin care se dorește ajutorul studenților este prin practică. În cadrul acestui program ETA2U Innovation oferă în fiecare an un număr limitat (2-3) de locuri pentru studenții care sunt doritori să se dezvolte profesional.

Un alt proiect interesant cu care ETA2U Innovation întâmpină studenții, este programul lucrărilor de diplomă, în cadrul căruia studenții aflați în an terminal sunt invitați să finalizeze studiile în cadrul companiei. În ambele cazuri studenții beneficiază de infrastructura de cercetare și dezvoltare de care dispune ETA2U Innovation.

Formarea și dezvoltarea profesională a studentilor are două componente la fel de importante: acumularea cunoștințelor teoretice care stau la baza profesionalismului și dezvoltarea abilităților și aptitudinilor de practicare a profesiei respective și de aplicare a cunoștințelor teoretice.
ETA2U Innovation se implică activ, încă de la existența sa, în a doua componentă, contribuind la dezvoltarea profesională a studenților din Timișoara.

Noduri de monitorizare transmisii LoRa. Disertatie efectuata de studenta Patricia Varga - Master in Conducerea Sistemelor Electroenergetice

Dispozitiv de monitorizare la distanță a consumatorilor electrici. Lucrare de Licenta efectuata de studentul Laurentiu Stef – Ingineria Sistemelor Electroenergetice

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

« Înapoi