TRASABILITATE

ZAX Solution oferă trasabilitate completă a produselor, începând cu aprovizionarea materiei prime și a mișcărilor interne până la vânzarea către clientul final. Fiecare interacțiune asupra unui produs este consemnată, știind în permanență cine, când și unde a acționat asupra produsului în cauză. Implementarea unei soluții de trasabilitate reprezintă o dovadă a calității ridicate a producției cât și o cale de limitare a rebuturilor și a daunelor cauzate de produse neconforme.

INTEGRABILITATE

Modulele din ZAX Solution pot fi integrate cu alte soluții software existente cât și cu echipamente de control ale producției PLC, SCADA, HMI. Date de la senzori și operatori de la nivelul de producție sunt culese în timp real și permit urmărirea situațiilor actuale, alerte automate la identificarea abaterilor de la parametrii stabiliți, citirea automată a progresului pentru fiecare comandă de producție în curs sau analize de producție raportate la vânzări și aprovizionare.

MOBILITATE

ZAX Agenti este componenta soluției ZAX disponibilă pe sisteme de operare mobile. ZAX Agenti este creată în jurul mobilității, oferind posibilitatea colectării datelor relevante din locația clientului, utilizând o interfață intuitivă.

 

DISPONIBILITATE

Cu ZAX MES se obține o vizibilitate ridicată a producției, datele colectate sunt accesibile în timp real și permit reducerea timpului de planificare și lansare în lucru, reducerea stocurilor și minimizarea produselor neconforme. ZAX Solution și-a dovedit fiabilitatea în mediul de producție pe parcursul a 11 ani de funcționare 24/7. Soluția este disponibilă on premise cât și cloud ca aplicație client-server.

Pe platforma ZAX au fost dezvoltate:

  • ZAX Park - soluție de management a parcului auto
  • ZAX Farm - soluție de management a fermelor de creștere a animalelor

 ambele soluții sunt disponibile ca SaaS