FortiEDR asigură protecția automatizata a EndPoint-urilor, cu un răspuns la amenințări pentru orice dispozitive, stații, servere, cloud workloads, sisteme de producție și OT.

FortiEDR reduce suprafața atacului prin detectarea vulnerabilităților, eliminarea riscurilor prin aplicarea de Patchuri necesare și application control.

FortiEDR asigură primul nivel de protecție printr-un motor NGAV la nivel de kernel, care previne infectarea cu malware ascuns în fișiere.

FortiEDR asigură protecție, detectează și oprește atacuri avansate chiar și în cazul în care EndPoint-ul a fost compromis. Asigură o suită de caracteristici de detectare, dezamorsare, investigare, răspuns la amenințări și remediere a incidentelor.

Caracteristici ale FortiEDR

Discover and predict. FortiEDR livrează cea mai avansată politică de reducere a suprafeței de atac cu evaluarea și descoperirea vulnerabilităților, care dă posibilitatea echipei de Securitate să descopere și să controleze dispozitivele rogue device, să descopere și să atenueze vulnerabilitățile aplicațiilor plin patchuri, să închidă breșele de Securitate și să prevină criptarea fișierelor prin ransomware.

Prevent. FortEDR folosește un motor anti-malware bazat pe machine learning pentru a opri atacul înainte de execuție.

Detect and defuse. În momentul în care FortiEDR detectează un proces suspicios, acesta oprește amenințarea prin blocarea comunicațiilor și accesului la fișiere. Aceasta duce la prevenirea comunicațiilor command and control, manipularea fișierelor și criptarea lor. În același timp, serviciile din FortiCloud continuă saăadune informații și să clasifice incidentele pentru a genera un posibil răspuns automat al sistemului la astfel de amenințări/atacuri.

Responde and remediate. FortiEDR orchestrează răspunsul la incidente prin folosirea playbook-urilor, anulând manual sau automat schimbările făcute, pe un singur device sau în toata infrastructura. Asigură clasificare automata a incidentului pentru un răspuns mai rapid, recomandă acțiuni către echipa de securitate, oferă proceduri standardizate de răspuns, prin paly-bookuri, optimizează resursele echipei de securitate prin răspunsuri/acțiuni automate: ștergere fișiere, terminare procese malițioase, anulare schimbări permanente, notificare useri, izolare aplicații și dispositive, oferire de vizibilitate maxima a atacului și a schimbărilor efectuate.

Investigate and hunt. FortiEDR colectează și oferă informații detaliate despre malware, înainte și după infectare, pentru a conduce cercetările la endpoint-ul infectat. De asemenea, oferă soluții best practice și sugerează pașii următori către echipa de securitate.

Pentru mai multe detalii si ofertare, vă rugăm să îl contactați pe colegul nostru Cristian Crișan – Product Manager, ETA2U, la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.