Nivel cariera:

Middle (2-5 ani), Senior (5-10 ani)

Candidatul ideal:

Candidatul ideal este persoana cu calitati si deprinderi in meseria electrician intretinere si reparatii, responsabil, serios, punctual, ingrijit, organizat, cu o integritate fizica si psihica foarte buna, avand cunostinte si experienta in asigurarea tuturor proceselor cu privire la intretinerea / mentenanta instalatiilor electrice.

Titularul postului are rolul de a asigura toate procesele privind monitorizarea, reparatia, interventia si mentenanta grupurilor electrogene cat si a altor sisteme de natura electrica (echipamente, instalatii, ansamble si subansamble, etc) din cadrul obiectivelor de lucru ale beneficiarului, in conformitate cu programul si standarul de calitate al firmei

Pregatire de baza: studii medii – diploma de bacalaureat
Pregatire specifica: certificat de calificare – electrician intretinere si reparatii

RESPONSABILITATI / BENEFICII:

Postul oferit de compania noastra necesita efectuarea cu preponderenta de activitati de instalare in cadrul unei cladiri de birouri activitatea se desfasoara pe santiere (numai in cadrul municipiului Timisoara).. Programul de lucru este de 8 ore / zi, de luni pana vineri.

Sarcini si responsabilitati:

  • Efectueaza montarea si punerea in funtie a instalatiei electrice proiectate pentru obiectivul aflat in constructie
  • Efectueaza alte lucrari la cerere la instalatiile electrice utilizate in conformitate cu procedurile interne aprobate (lucrari cu scoaterea de sub tensiune);
  • Efectuarea mentenantei permanente in cadrul obiectivului;
  • Raspunde de efectuarea corespunzatoare a activitatilor din caietul de sarcini ale obiectivului, conform graficului de lucru.
  • Raspunde de calitatea lucrarilor efectuate si de raportarile intocmite catre superiorul ierarhic

Beneficii:

Pachet salarial motivant: salariu fix + card de alimente + plata orelor suplimentare efectuate daca este cazul + prime de Sarbatori.

Dacă te regăsești în descrierea de mai sus și ți-ai dori să faci parte din echipa noastră, contactează-ne! This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.