Scurtă descriere: 
ETA2U Training Center este centrul de training al grupului de firme ETA2U orientat către dezvoltarea profesională în domeniul IT. Centrul oferă clienţilor săi programe de instruire de calitate, acreditate internaţional de marile companii producătoare de hardware şi software.
În cadrul portofoliului nostru educaţional se regăsesc cursurile oficiale Microsoft, Oracle, Cisco, IBM, VMware şi RedHat, ETA2U Training Center fiind singurul centru din zona de Vest cu o gamă atât de largă de cursuri în domeniul IT.
Centrul nostru de training vine în întâmpinarea tuturor persoanelor care doresc să obţină o certificare internaţională, prin oferirea unor trasee de instruire personalizate, în funcţie de cunoştinţele fiecărui candidat, alături de posibilitatea de a susţine examene internaţionale, ETA2U Training Center fiind centru de testare Prometric şi VUE.
Instructorii noştri au numeroase certificări naţionale şi internaţionale, la care se adaugă o experienţă practică dobândită în companie, în cadrul unor proiecte de mare anvergură.

Scurt istoric: 
ETA2U Training Center continuă activitatea primului institut de informatică din România – Centrul Teritorial de Calcul Electronic Timişoara, înfiinţat cu asistenţă franceză în 1968.
În 1991 Centrul Teritorial de Calcul Electronic Timişoara se transformă în socientate comercială pe acţiuni, sub numele de Societatea de Informatică INFOTIM S.A..
În septembrie 2003 societăţile ETA2U în asociere cu ETA Automatizări Industriale au cumpărat de la APAPS Infotim S.A., cu intenţia de a consolida grupul de firme ETA pe piaţa IT din România.
În 2008 departamentul de Formare Profesională al Infotim devine ETA2U Training Center, cel mai experimentat centru de training din zona de Vest.

Locaţie:
În sediul nostru de 200 mp, situat în zonă centrală, vă punem la dispoziţie 3 săli de instruire moderne dotate cu 50 calculatoare de ultimă generaţie şi o sală de testare dotată cu două staţii, pentru confortul sporit al candidaţilor la examen. În plus, am creat 2 săli mobile dotate cu 30 de laptop-uri, ceea ce ne permite organizarea cursurilor şi în alte oraşe sau la sediul clientului.

Portofoliul de cursuri:
Clienţii noştri au la dispoziţie o gamă foarte variată de cursuri IT oficiale datorită parteneriatelor cu produtători de training autorizaţi: Microsoft, Oracle, Cisco, VMware, RedHat, Novell, IBM.

« Înapoi