ETA2U Deva

Joi, 24 septembrie 2015 - avem plăcerea de a vă anunța deschiderea unui nou magazin ETA2U în Shopping City Deva, cel mai modern mall din județul Hunedoara.

Cu un design și cu o cromatică adaptate noilor cerințe ale retailului modern, noul magazinul ETA2U a luat ființă cu misiunea de a oferi utilizatorului final același nivel de calitate al produselor și al servicilor ca și cel destinat companiilor. Dotat cu propria structură de competențe – suport tehnic și consultanță – vine cu promisiunea de a oferi întreaga gamă de produse și servicii IT, la cele mai înalte standarde de pe piață.

O dată cu deschiderea noului magazin ETA2U, locuitorii judetului Hunedoara vor avea ocazia de a se bucura de o ofertă variată de branduri, o gamă largă de produse IT cu funcționalități specifice, începând de la cele mai performante desktop-uri și laptop-uri, până la cele mai portabile device-uri – tablete, de cea mai bună calitate și la cele mai competitive prețuri.

Despre ETA2U

Cu peste 23 de ani de activitate și cu o performanță constant recunoscută prin nominalizări anuale în topurile naționale ale firmelor, ETA2U este cel mai important furnizor de produse şi servicii IT și principalul integrator de sisteme şi soluţii IT complexe din vestul și centrul României.

Mai multe informaţii puteţi obţine pe site-ul www.eta2u.ro .