HP PageWide

Afacerile se mișcă repede. O impresie profesională este esențială. Printarea excepțională la birou ajută la stabilirea unui ritm alert, împinge proiectele înainte, face ca echipa să lucreze mai eficient și profitul să crească.

În mod tradiţional, în lumea imprimării de birou, aţi avut de ales între cerneală şi laser. Dacă aveaţi nevoie de imprimări rapide, de calitate profesională, cu costuri pe pagină scăzute pentru grupurile de lucru, opinia generală favoriza imprimantele cu laser. Dacă eraţi în căutarea unei imprimante personale economice sau a uneia care putea fi partajată cu câteva persoane, probabil aţi fi ales un model cu cerneală. Dar cu seria HP Officejet Pro X, firul poveştii s-a schimbat.

Acum vă puteţi bucura de tot ce e mai bun în ambele lumi, a cernelii şi a laserului, cu o serie de avantaje cheie, pe care nicio altă imprimantă de birou de pe piaţă nu le poate egala.Totul începe cu tehnologia HP PageWide. Ani de-a rândul am utilizat acest sistem de imprimare în presele noastre digitale de top. Acum, pentru prima dată, puteţi avea într-o imprimantă de birou toate beneficiile acestei tehnologii, care şi-a demonstrat performanţa. Secretul este un cap de imprimare staţionar, care se întinde pe întreaga lăţime a hârtiei, permiţând imprimarea excepţional de fiabilă, printr-o singură trecere, la viteze uimitoare. De fapt, acest produs imprimă în culori vii cu o viteză aproape dublă faţă de imprimantele laser color – până la 70 de pagini pe minut. Şi, spre deosebire de imprimantele laser, nu există niciun sistem de fuziune care să se încălzească, astfel încât prima pagină se imprimă rapid, în numai 9,5 secunde.

Viteză revoluționară, calitate profesională?

Folosind tehnologia revoluționară HP PageWide, imprimantele și multifuncţionalele HP Officejet Pro seria X ating până la de două ori viteza și până la jumătate din costul de printare al imprimantelor laser color.2 Această nouă clasă de dispozitive oferă ce e mai bun din ambele tehnologii, cerneală și toner, inclusiv:

• Viteză mare de printare, de până la 70 de pagini pe minut în modul de calitate General de birou

• Mari economii la costul pe pagină, cu până la 50% mai mici în comparație cu imprimantele laser color

• Calitate de printare fără compromisuri, fiabilitate și economie de energie

• Compatibilitate cu rețelele marilor corporații pentru soluții de management și flux de lucru

Cernelurile originale HP cu pigmenți oferă imprimări la o calitate extraordinară și previn murdărirea pentru o gamă largă de hârtii. În plus, firmele pot economisi bani prin costuri scăzute de achiziționare și operare. Economii adiționale de bani și resurse se realizează cu dispozitivele calificate ENERGY STAR®.

 

Cum atinge tehnologia HP PageWide o viteză revoluționară ?

Tehnologia HP PageWide preia tehnologii avansate de printare comercială care și-au dovedit eficiența și le adaptează pentru echipe mici de lucru. Mii de duze minuscule – integrate într-un cap de printare fix care se întinde pe lățimea unei pagini – aplică simultan cerneala originală HP cu pigmenţi, în patru culori, pe o coală de hârtie în mișcare. Fiindcă hârtia se deplasează în timp ce capul de printare stă pe loc, imprimantele din seria HP Officejet Pro X sunt silențioase și durabile, cu viteze de printare comparabile cu imprimantele laser și o printare a unei prime pagini rapidă.

Seria HP Officejet Pro X îți oferă standard posibilitatea de a printa față-verso, are două tăvi de  intrare, iar funcționalitățile de copiere, scanare și fax le regăsești la modelul multifuncțional.

Elementele cheie ale platformei tehnologiei HP PageWide responsabile pentru fiabilitatea și calitatea înaltă a printării includ:

• O matrice de 42.240 de duze expuse pe toată lățimea paginii care produc picături de cerneală cu o greutate, viteză și traiectorie uniformă

• O rezoluție nativă de 1.200 de duze pe inch pentru calitate înaltă constantă în printare

• Cerneluri cu pigmenți HP care oferă interacțiuni controlate de cerneală-hârtie; saturație mare de culoare; text deosebit de clar și închis la culoare și o uscare rapidă

• Controlul precis al mișcării hârtiei pentru o calitate a printării de încredere și funcționare fiabilă

• Detectare automată a funcţionării corespunzătoare a duzelor, substituire activă și pasivă a duzelor și reparare automată a capului de printare pentru un plus de încredere a calității de Printare.

Uită tot ce credeai că știi despre imprimantele de birou. Optează pentru fiabilitatea oferită de tehnologia HP PageWide.

Vă rugăm ne contactați pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.