Noutăţile IT ajung la Timişoara cu viteză supersonică !

Compania ETA2U organizează, în zilele de 13 şi 14 mai 2015, la Complexul Expovest din Timişoara, ediţia cu numărul şapte a celui mai mare eveniment al anului în România, dedicat tehnologiei informaţei, IT Congress. Sunt aşteptaţi peste 1000 de participanţi, reprezentanţi ai celor mai mari nume IT pe plan mondial, specialişti din domeniu, entuziaşti şi pasionaţi de tehnologie. Pe lista firmelor care vor fi prezente la acţiune se numără nume de prim rang: Dell, Microsoft, NetApp, Oracle, dar şi Cisco, Samsung, Veeam, Xerox, Fortinet, Orange, Advantech, Lenovo, VMware, Emerson, Advantech.

Timişoara devine, timp de două zile, principalul punct de întâlnire pentru specialiştii din domeniul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor din România. La Complexul Expovest va avea loc ediţia cu numărul şapte a celui mai mare eveniment IT al anului în România, IT Congress.

Organizatorul, compania timişoreană ETA2U a gândit acest eveniment ca o modalitate de întâlnire între clienţi, colaboratori ai ETA2U şi reprezentanţii principalelor nume din industria IT prin intermediul conferinţelor, workshop-urilor, a demonstraţiilor live, dar şi a discuţiilor „business to business”. De asemenea, va fi organizat şi un spaţiu expoziţional, unde cei interesaţi vor putea vedea cele mai noi produse lansate de firmele prezente, le vor putea testa şi vor discuta cu reprezentanţii producătorilor, prezenţi în standuri.

„Timişoara este cunoscută ca un oraş al premierelor, un oraş care lansează trenduri, care inovează, dar, în egală măsură, care îşi conservă tradiţiile. Tindem să facem acelaşi lucru şi de şapte ani menţinem ştacheta ridicată în IT, domeniul cu cea mai mare viteză de dezvoltare şi de inovare. Ne bucurăm să asigurăm conexiunea directă cu tot ce e nou la nivel mondial. Aducem aici ultimele tehnologii şi pe toţi reprezentanţii de top. Este o tradiţie pe care o ducem an de an mai departe.” Stelian Câmpianu – director executiv ETA2U.

Anul acesta organizatorii aşteaptă o prezenţă  de peste 1000 de persoane. Aceştia vor lua parte la 56 de sesiuni de prezentare şi workshop-uri, realizate împreună cu 18 parteneri, brand-uri internaţionale, cu sprijinul a 100 de experţi ETA2U şi ai partenerilor companiei.

Iar ca plăcerea participării să fie şi mai mare, organizatorii pun la bătaie şi numeroase premii: 1 laptop Dell All in One, 2 televizoare Samsung LED Smart TV 3D Full HD ,,48’’, respectiv 20 de tablete ASUS MeMo Pad 7.

Cei interesaţi să participe la eveniment trebuie să se înregistreze pe pagina oficială, la adresa www.itcongress.ro, până la data de 12 mai. De asemenea, acolo pot afla agenda evenimentului.

ETA2U este lider de piaţă în furnizarea produselor şi serviciilor IT şi principalul integrator de sisteme şi soluţii IT complexe din centrul şi vestul României. Mai multe informaţii puteţi obţine pe site-ul www.eta2u.ro.