Fă-ți echipă de SuperEroi în Excel !

Multitudinea și diversitatea de informaţii, cât și activitățile tot mai complexe desfășurate zilnic în activitatea profesională, necesită o adaptare rapidă și impune o specializare cât mai adecvată a angajaților din companiile de succes.
Eficiența și performanța profesională a angajaților poate fi evident îmbunătățită prin cursuri de perfecționare și de dezvoltare profesională, randamentul crescut al angajaților în urma unui curs de specializare aducând beneficii directe companiilor.

ETA2U Training Center, divizia orientată către dezvoltarea profesională în domeniul IT, are pe durata acestei veri un program încărcat, trainerii săi fiind antrenați într-o serie de cursuri solicitate de diferite companii partenere.
Cursurile de specializare în Excel (nivel avansat) sunt la mare căutare, analiza unor situații tot mai complexe și obținerea într-un timp cât mai scurt a unor rezultate și statistici corecte solicită personal calificat și adesea dezvăluie nevoia de dezvoltare profesională a angajaților.

Recent s-a încheiat o sesiune de curs de Excel avansat pentru Office 2010, realizat la cererea mai multor companii din zonă, o serie nouă de curs similar fiind programată în perioada următoare.
Interesul pieței pentru dezvoltarea profesională a angajaților ne bucură deosebit. Totodată, această tendință a pieței reflectă un interes crescut al managerilor din companii către creșterea eficienței economice prin investiții în resursa umană prin formarea unui personal de o cât mai înaltă specializare.

Trainerii ETA2U certificați atât pe plan național cât și internațional, mereu la curent cu ce este nou în tehnologia informației, au pregătirea pertinentă să asigure programe de instruire de calitate, acreditate internaţional de marile companii producătoare de hardware şi software.

Centrul de training ETA2U Training Center, activează de peste 40 ani pe piața locală de servicii de instruire, fiind orientat către dezvoltarea profesională în domeniul IT. În cadrul portofoliului educaţional al diviziei se regăsesc cursurile oficiale Microsoft, Oracle, Cisco, IBM, VMware şi RedHat, ETA2U Training Center fiind singurul centru din zona de vest cu o gamă atât de largă de cursuri în domeniul IT.

În atenția companiilor interesate, reamintim că divizia ETA2U Training Center oferă la cerere cursuri cu programă specifică, pe măsura nevoilor companiilor partenere.

În ceea ce privește cursul Excel pentru Office 2010, nivel avansat, reperele pentru următorul curs programat sunt:
Perioada: 01.09 - 24.09.2014 (Luni, Miercuri, ora 17.30 – 20.30)
Durata: 24 ore
Locaţia: ETA2U Training Center (Str. C. Brediceanu nr.8, Et.1, Timişoara, Piata 700)

Cursul este recomandat celor care utilizează aplicaţii specifice firmelor şi care doresc să folosească produsul Excel la un nivel profesional: manageri şi angajaţi din toate departamentele.

Prezentarea cursului: http://www.eta2u.ro/pdf/microsoft_excel_avansat.pdf

Înscrieri și informații la telefon +40 256 277 644 sau email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

« Înapoi