ETA2U premiază ideile inovatoare

În ton cu ultimele tendințe ale pieței, ETA2U este constant activă pe piaţa de Cercetare-Dezvoltare-Inovare şi aplică pentru proiecte iniţiate şi finanţate de Comisia Europeană. Inovarea este un subiect important în aceste proiecte, ideile inovatoare sunt cele care, transformate în soluţii IT, ne vor face viaţa mai bună în viitor.

“În contextul globalizării pieţei de tehnologie a informaţiei şi a rapidităţii evoluţiei acesteia, integrarea IT tot mai mare în societate şi în business, soluţiile adresează domenii din ce în ce mai complexe şi implicit  Cercetarea-Dezvoltarea-Inovarea se desfasoară în mod accelerat şi la scara mare. Prezenţa în piaţa de Cercetare-Inovare este o necesitate pentru ETA2U  pentru că doar astfel putem participa azi la dezvoltarea produselor de maine” – ne spune d-nul Bogdan Grecu , Business Development Manager ETA2U.   

ETA2U apreciază deosebit spiritul inovator. În luna decembrie 2013 a avut loc cel mai recent concurs intern, prin intermediul căruia au fost premiate cele mai importante idei inovatoare. În acest context, angajaţii ETA2U şi-au putut pune creativitatea la încercare, iar cele mai stralucite idei au fost desemnate câştigătoare.

“Având în vedere că ideile noastre intră în competiţie cu ideile din celelalte 27 ţări membre EU, competiţia va fi foarte dură. De aceea, ideile trebuie să fie “îndrăzneţe”,  să nu fi fost deja implementate din motive diverse şi totodată, să aibe o legatură cu domeniul IT” –  a recomandat colegiilor săi d-nul Romulus Lucaciu, Director General ETA2U.

În punctarea ideilor, pe lângă gradul de noutate s-au analizat urmatoarele:

Excelenţa: obiectivul să fie clar formulat, pertinent, credibil şi de preferinţă transdisciplinar.

Impact: sa aducă o poziţie competitivă, să creeze valoare/locuri de muncă/produse cu un grad mare de inovare în piaţă, să aibă o importanţă socială relevantă,  să adreseze un domeniu nou sau într-un mod inovativ.

Castigatori

Câştigătorii concursului organizat in luna decembrie 2013 sunt :

Locul 1: 27% din voturi, Andrei Ardelean – Tehnician Helpdesk
Locul 2: 25% din voturi, Ramona Manea – Distribution Sales Representative
Locul 2: 25% din voturi, Lucian Gheorghe – Strategic Brand Manager
Locul 3: 23% din voturi, Florena Birou – Responsabil Licitaţii

“A fost o încântare să descoperim creativitatea și spiritul inovator al colegilor. Am avut multe dezbateri pentru a înţelege în detaliu ideile voastre” a mai precizat d-nul Romulus Lucaciu, Director General ETA2U

« Înapoi