28 noiembrie 2013 - ETA2U – integrator de soluții IT, companie privată cu capital integral românesc în fruntea Topului Naţional al Firmelor din România

Compania ETA2U - a fost premiată în cadrul Galei Topului Naţional al Firmelor, ediţia a XX - a 2013, care s-a desfășurat în sediul Palatului Camerei de Comerţ şi Industrie a Romaniei, Aula Candelabrelor, în data de 28 noiembrie 2013.

Premiul a fost acordat pentru rezultatele economice obţinute de ETA2U în cursul anului 2012. Astfel, ETA2U este clasată în rândul celor mai performante companii din Topul Naţional al Firmelor din România, ediţia a XX–a, 2013, pe primul loc pentru:

Domeniul: INDUSTRIE

Grupa: Fabricarea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice

Categoria: Intreprinderi Mijlocii

Sistemul Cameral premiază performanţa economică , spiritul antreprenorial , curajul de a inova şi de a investi în inovare, comportamentul etic în afaceri, toate acestea fiind criteriile luate în calcul în realizarea clasamentului.

Topul Naţional al Firmelor din România este singurul clasament al companiilor care se supune rigorilor legii şi unei metodologii complexe, implementate unitar de Sistemul Camerelor de Comerţ şi Industrie din ţara noastră.

« Înapoi