21 octombrie 2013 - Recunoaștere onorantă pentru ETA2U

Recunoaşterea la nivel european a performanţelor şi succeselor realizate în anul 2012 va fi confirmată public în data de 6 noiembrie 2013 la Ateneul Român, București, unde gazda manifestării va fi Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și MIjlocii din România (C.N.I.P.M.M.R.).

Printre personalitățile invitate la eveniment se numără și Dl. Henri Malosse, președintele Comitetului Economic și Social European, organ consultativ al Uniunii Europene care, alături de Comisia Europeană, Consiliul Uniunii Europene şi Parlamentul European asigură conducerea Uniunii Europene.

Pe baza informaţiilor primite de la Oficiul Naţional al Registrului Comerțului, anul acesta au fost întocmite, în funcție de profitul brut (PB), cifra de afaceri (CA), productivitate și performanţă în afaceri, următoarele: clasamente naționale generale, naţionale pe domenii de activitate (cod CAEN), regionale și județene.

Dintre cele 574.220 societăți comerciale care au depus bilanțul contabil pe anul 2012, ETA2U a fost clasată în TOP 2012 pe urmatoarele poziții:

-    Locul 1 în Clasamentul național pe domenii de activitate (2620) după productivitate la categoria întreprinderi mijlocii.

-    Locul 1 în Clasamentul național pe domenii de activitate (2620) după profit brut la categoria întreprinderi mijlocii.

-    Locul 1 în Clasamentul național pe domenii de activitate (2620) după cifra de afaceri la categoria întreprinderi mijlocii.

-    Locul 1 în Clasamentul național pe domenii de activitate (2620) după performanța globala la categoria întreprinderi mijlocii.

-    Locul 7 în Clasamentul Județean (Timiș) după cifra de afaceri la categoria întreprinderi mijlocii.

« Înapoi