31 iulie 2013 - ETA2U se află în topul celor mai mari integratori IT&C după cifra de afaceri din 2012

“Cei mai mari 25 de integratori de soluții IT&C de pe piaţa locală, companiile care se află de cele mai multe ori în spatele soluţiilor informatice implementate de instituţiile de stat şi de cele mai mari firme private din România, au avut anul trecut afaceri cumulate de aproape 600 de milioane de euro, în creştere cu 4%, arată datele din bilanţurile companiilor, disponibile pe pagina web a Ministerului de Finanţe” precizează articolul publicat de Ziarul Financiar, editia din 19 iulie 2013.

ETA2U ocupă în mod onorant locul 10 într-un clasament în care locurile fruntașe sunt ocupate de greii mondiali ai IT-ului : IBM si HP, Teamnet International.

De remarcat faptul că în primele 10 poziții din clasamentul publicat de Ministerul Finanțelor, doar 3 dintre companii sunt deținute de acționari români : Novensys Corporation, Star Storage și ETA2U. Acest fapt evidențiază cu atât mai mult reușita remarcabilă a industriei IT romanești și implicit a companiei timișorene ETA2U, mai ales în contextul în care, potrivit datelor preliminare ale companiei de consultanță și cercetare de piață Pierre Audoin Consultants (PAC), piața de soft și servicii din România a anului 2012 a scăzut semnificativ.

« Înapoi