Cea de-a cincea ediţie IT Congress îşi deschide porţile pe 15 mai, la Timişoara

Cele mai recente inovaţii tehnologice, cele mai eficiente soluţii informatice, dar şi tendinţele din domeniul IT îşi dau întâlnire pe 15 şi 16 mai, la Timişoara, în cadrul evenimentului IT Congress – Technology Refreshment, organizat de ETA2U. Aflat la cea de-a cincea ediţie, acesta va readuce la aceeaşi masă principalii jucători de pe piaţa IT mondială, care vor avea ocazia de a-şi prezenta ultimele soluţii în faţa specialiştilor şi pasionaţilor de IT şi tehnologie din România.

Ediţia din anul precedent, însumând peste 1.000 participanţi, a avut ca invitaţi reprezentanţii celor mai importante branduri IT pe plan internaţional, care au susţinut lansări de produse şi au prezentat ultimele noutăţi legate de tehnologiile IT: virtualizare, cloud computing, aplicaţii de baze de date pe diferite platforme de servere, diferite medii de stocare, tehnologii de back-up şi securitatea datelor, precum şi alte teme de larg interes.

În acest an, partenerii Advantech, APC, Asus, Cisco, Dell, HP, IBM, Intel, Juniper, Lexmark, McAfee,

Microsoft, NetApp, Oracle, Toshiba, Veeam, VMware, Vodafone şi Xerox vor oferi demonstraţii practice şi prezentări tehnice în cadrul standurilor personalizate, la scurt timp după prezentarea tendinţelor mondiale în IT de la

Cebit 2013 Hanovra, Germania. Printre temele care vor capta cu siguranţă atenţia publicului din acest an se numără soluţia Pure Flex de la IBM, ExpressPod şi demo-ul de cluster Ontap de la NetApp, soluţiile de “bring your own device”, colaborare şi teleprezenţă prezentate de Cisco, soluţiile de securitate Sonic Wall realizate de către Dell, staţiile de lucru industriale şi pentru birou marca Intel şi Avantech, dar şi cele mai noi soluţii UTM de la Juniper. Până la acest moment, există peste 800 de persoane înscrise.

Participanţilor li s-au pregătit 2000 mp de spaţiu expoziţional, unde pot testa ultima generaţie de echipamente şi soluţii IT, prezentări, workshop-uri şi demo-uri derulate în paralel în patru săli, precum şi sesiuni de discuţii cu producătorii şi specialiştii din domeniu. În plus, cei mai atenţi şi receptivi dintre ei vor fi răsplătiţi cu premii
 
pe măsură: 2 televizoare LED TV LG 42LM760S 3D, 18 tablete Asus Vivo Smart Tab şi 22 de console Xbox cu Kinect,

care vor transforma cu siguranţă modul în care câştigătorii îşi petrec timpul liber.

Evenimentul se va derula în perioada 15-16 mai, în spaţiul Expovest aflat în Calea Lugojului, nr.7.

Participarea se poate face doar pe bază de invitație urmată de înregistrare pe site-ul oficial al evenimentului  (www.itcongress.ro), până la data de 10 mai 2013. Tot pe site sunt disponibile informaţii complete referitor la brand-urile participante şi la agenda evenimentului.

Parteneri media ai evenimentului: CHIP, Digi24 Timisoara, Kiss FM, Money Channel, Money Magazine, Money.ro, Ora de Timis, PC News, TVR Timisoara, TVT89, Ziua de Vest.

« Înapoi