Tehnologii end-to-end“

ETA2U în colaborare cu DELL și Intel, organizează joi, 18 aprilie 2013, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca, evenimentul “DELL - Tehnologii end-to-end”

Reprezentanții DELL, împreuna cu ETA2U ca și partener direct, vor discuta despre noua strategie DELL care urmarește oferirea unor soluții complete către clienți, bazate pe nevoile acestora.

Vor fi prezentate noile achiziții DELL cât și ultimele tehnologii în materie de software, optimizare aplicații, securitate și virtualizare.

Despre ETA2U:

ETA2U este lider de piaţă în furnizarea produselor şi serviciilor IT şi principalul integrator de sisteme şi soluţii IT complexe din centrul şi vestul României. Impunerea ca şi lider pe piaţă se datorează atât diversităţii şi calitaţii produselor, serviciilor şi soluţiilor oferite, cât şi competenţelor specialiştilor săi din toate diviziile grupului. Pentru mai multe informaţii, vă aşteptăm să ne vizitaţi pe site-ul  www.eta2u.ro.

Despre DELL Inc. :

Este unul dintre principalii actori din domeniul IT&C la nivel global, care comercializează o gamă largă de produse și servicii prin vanzări directe și indirecte către consumatorii din întreaga lume.

Pentru mai multe informații despre Dell și produsele sau serviciile sale, vizitați: www.dell.com.

« Înapoi