Calitate remarcabilă a imaginii în mod constant

Cu ajutorul tonerului Unison™ veți obține o calitate remarcabilă a imprimării și o productivitate sporită la birou. Documentele imprimate cu toner Unison arată grozav, de la prima până la ultima pagină, datorită formulării sale unice. În monocrom, tonerul Unison oferă negru intens și tonuri line de gri, cu detalii clare. La culoare, Unison Toner oferă culori bogate și vibrante, cu detalii precise îmbunătățite de tehnologia de calibrare Lexmark pentru sistemul de culoare Pantone®. Chiar și atunci când cantitatea de toner rămasă în cartuș este scăzută, nu există decolorare și nu este nevoie să scuturați cartuşul.

Fiabilitate de lungă durată a sistemului

Calitățile unice de frecare scăzută ale tonerului Unison cresc fluxul de toner și contribuie la capacitatea acestuia de a se transfera eficient pe pagină, astfel încât să fie mai puțină risipă de toner. Tonerul Unison reduce uzura internă a componentelor cu durată lungă de viață și protejează sistemul de imprimare.

Acest nou sistem de imprimare - cu un design prin care cartușul de toner și unitatea de imagine sunt separate și un cuptor cu o capacitate mare – maximizează longevitatea acestor componente și oferă fiabilitate pe termen lung, economisind în cele din urmă timp, bani și protejând mediul înconjurător.

Unison crește productivitatea

Afacerea ta are un ritm rapid și ai nevoie de o imprimantă care se mișcă la viteza zilei tale de lucru. Conceput pentru performanță ridicată și productivitate crescută, sistemul de imprimare Lexmark este alimentat de Unison Toner. Datorită formulării sale, Unison începe să imprime mai devreme decât tonerele noastre anterioare, astfel încât să nu pierdeți timpul așteptând imprimarea documentelor.

Cele mai noi imprimante Lexmark sunt prevăzute cu instrumente care economisesc timp și care vă vor ajuta să lucrați mai inteligent.

Sustenabilitate uimitoare

În zilele noastre, sustenabilitatea este și mai importantă, iar Unison face un salt revoluționar înainte. Potrivit unui studiu al ciclului de viață realizat de o firmă independentă, tehnologia cartuşelor Unison are o amprentă de carbon pe pagină care este la fel de mică decât cel mai mare concurent Lexmark. Iar Unison utilizează mai puțină energie decât tonerele noastre anterioare, deoarece imprimă la o temperatură mai scăzută. În medie, noile dispozitive Lexmark au redus consumul total de energie cu mai mult de o treime. Știința avansată a tonerului Unison face ca aceste economii de energie să devină realitate, sporind în același timp și productivitatea în cadrul biroului.

Caracteristici avansate ale consumabilelor

Funcțiile avansate ale sistemului de imprimare Lexmark elimină ghicitul din consumabile, astfel încât să beneficiați la maximum de imprimanta dvs. Lexmark. Imprimanta vă va avertiza automat când consumabilele încep să se epuizeze, fie pe ecranul imprimantei, fie de la distanță. Și atunci când consumabilele nu mai au mult toner, imprimanta dvs. Lexmark va afișa numărul estimat de pagini rămase, astfel încât veți ști întotdeauna exact când sunt necesare consumabile înlocuitoare.

Programe pentru consumabile

Tonerul Unison - indiferent dacă este mono sau color - este eligibil pentru Programul de colectare a cartuşelor Lexmark (LCCP). Este o modalitate gratuită și ușoară de a returna și recicla cartușele consumate. Lexmark are o practică de zero deșeuri depozitate la gropile de gunoi - prin reutilizarea sau reciclarea tuturor consumabilelor returnate prin intermediul LCCP. În prezent, programele noastre de colectare sunt disponibile în peste 60 de țări, care reprezintă 90% din piața noastră globală. Disponibilitatea și detaliile programului variază în funcție de țară.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să îl contactați pe colegul nostru Lucian Gheorghe, la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.