ETA2U, principalul integrator român de soluții IT, este încântat să-și anunțe statutul de Reseller Autorizat Apple. Această realizare demonstrează angajamentul ETA2U pentru excelență. Compania își consolidează astfel poziția cu cea de furnizor de încredere al produselor Apple.

Strângerea relațiilor cu producătorul din Cupertino are ca scop partajarea resurselor de business, a instrumentelor de suport și a expertizei.

Acest parteneriat cu Apple permite ETA2U să răspundă cerințelor clienților care caută cel mai înalt nivel de calitate, inovație și integrare perfectă. Devenind Reseller Autorizat Apple, ETA2U se alătură unui grup de elită de parteneri autorizați din întreaga lume, recunoscuți pentru serviciul lor excepțional și cunoștințele extinse despre produsele Apple. Această distincție evidențiază dedicarea ETA2U de a furniza soluții tehnologice de ultimă oră și de a asigura satisfacția clienților la fiecare pas.

De-a lungul timpului, la ETA2U am dezvoltat parteneriate directe cu producători de renume din piața IT și suntem recunoscuți ca un partener de elită al acestora în piața din Romania și chiar din Europa.

Reputația ETA2U se bazează pe etica dovedită și pe capabilitatea de a le oferi clienților soluții IT end-to-end. Soluții personalizate, pentru care luăm în considerare factori cum ar fi compatibilitatea, funcționalitatea, aspectele ce țin de securitate, preț, standarde de companie și de mediu. Flexibilitatea s-a dovedit o abordare care a răspuns nevoilor clienților noștri și care ne-a asigurat parteneriate de lungă durată.

Intervenim în timp real pentru a soluționa orice incident IT.

Apreciem dispozitivele excepționale din portofoliul Apple, software-ul și aplicațiile dezvoltate, serviciile, accesoriile și, in general, ecosistemul Apple.

Produsele au reputația unor finisaje nemaipomenite. După ce le-ai folosit, înțelegi că acestea oferă mai mult decât e vizibil cu ochiul liber. Echipele Apple proiectează produse cu ecrane, cipuri, camere, sisteme de operare și servicii inovatoare. Încă de la primul stadiu de proiectare a produselor, se acordă atenție protejării confidențialității și securității datelor tale personale, aspect deosebit de sensibil in zilele noastre. Mesajele utilizatorilor iMessage nu pot fi citite nici măcar de Apple, datele lor faciale nu sunt stocate pe serverele Apple sau incluse în backup-urile iCloud și localizarea lor din Hărți nu poate fi asociată cu ID-ul lor Apple. Desktop-urile sunt instrumente puternice pentru profesioniștii care lucrează cu fluxuri de lucru creative. Performanța și capacitatea de expansiune sunt împinse la un nivel extrem pentru cele mai solicitante sarcini profesionale.

Primul serviciu cu care ne pregătim să le răspundem clienților noștri va fi cel de înrolare a echipamentelor (DEP). Vom integra în soluții echipamente customizate pentru angajații clienților noștri, configurate pentru a funcționa la cheie cu aplicațiile din infrastructura clientului nostru. Avem în lucru multe alte demersuri prin care să integrăm produsele Apple în soluții de business gândite pentru a răspunde nevoilor din piața enterprise din Romania.

Timpul este un diferențiator pentru afacerile clienților noștri. Noul nivel de parteneriat ne va asigura acces direct la resursele Apple. Răspunsurile noastre vor putea fi la nivelul nevoilor implicate de rigorile celor mai exigente medii de afaceri.