Cel mai important eveniment IT multibrand din România va avea loc anul acesta în perioada 17-18 mai. IT Congress, organizat de către ETA2U, ajunge la a XII-a ediție iar peste 1000 de persoane care împărtășesc o pasiune comună, IT-ul, se vor reuni la Timișoara.

Save the date

Evenimentul va avea loc la Complex Senator de pe Calea Lugojului Nr. 7, unde vor fi organizate conferințe și focus group-uri din partea unor speakeri specializați în domeniu și demo-uri live pe tehnologii.

Unic prin format și participare, IT Congress 2023 reunește, ca de fiecare dată de altfel, numeroși specialiști din domeniul IT, care au astfel ocazia să schimbe idei și să identifice noi oportunități de afaceri cu alți parteneri din România.

În decursul celor două zile de eveniment, veți putea vedea, testa și explora împreună cu zeci de specialiști IT ai brand-urilor de top internațional, soluții de ultimă oră menite să vă eficientizeze afacerea, pe o piață tot mai competitivă. Cu mai multe detalii despre eveniment vom reveni în curând.

Vom fi onoraţi să fiţi alături de noi la cea mai importantă experiență tehnologică a anului!

Cu prietenie,
Echipa ETA2U