Palo Alto Networks dezvoltă o abordare revoluționară a identificării, analizei și rezolvării în timp util a pericolelor. Cortex XDRTM este prima soluție avansată, prima aplicație de monitorizare din industrie care funcționează pe dispozitive combinate, date de rețea și cloud pentru a minimiza zgomotul de fundal și a se concentra asupra riscurilor specifice.

Liderul global în securitatea cibernetică, Palo Alto Networks, modelează viitorul centrat pe stocarea cloud, cu tehnologii care schimbă total modul în care indivizii și organizațiile își desfășoară activitatea, oferindu-le consultanță privind securitatea cibernetică.

Aceștia ajută la rezolvarea celor mai mari probleme de securitate din lume, având în portofoliu cele mai recente descoperiri în inteligența artificială, analiză, automatizare și orchestrare. Securizarea a sute de mii de companii prin baze de date, rețele și aplicații mobile, prin furnizarea unei infrastructuri interconectate și sprijinirea unui ecosistem partener în creștere, a făcut ca Palo Alto Networks să fie prezent în peste 150 de țări și să adune o bază de peste 70.000 de clienți.

Transformarea funcționării echipelor de securitate implică o nouă metodologie bazată pe date detaliate și cercetări aprofundate, iar cadrul Cortex XDR oferă o singură interfață de evitare, monitorizare, anchetă și reacție, pentru a găsi și întrerupe atacurile prin simplificarea procedurilor în mod semnificativ.

Cortex XDR a obținut un clasament general "AA" foarte ridicat de la NSS Laboratories, o sursă recunoscută pe plan internațional și respectată de consiliere obiectivă în domeniul securității informatice, în studiul 2020 Advanced Endpoint Protection (AEP). "Securitatea Endpoint a fost capabilă să detecteze și să prevină malware-ul și exploatările în timp ce era expusă diferitelor tactici de evaziune... Am considerat că securitatea împotriva marii majorități a atacurilor malware clasice este remarcabilă, precum și protecția împotriva exploatărilor drive-by."

Beneficiile companiei prin utilizarea Cortex XDR

  • Detectarea atacurilor analitice avansate: descoperirea ameninţărilor prin AI, informaţii comportamentale şi de proiectare,reguli de screening.
  • Avertismente în scădere cu până la 50%: previne avertizarea exagerată cu motorul raționalizat care grupează inteligent avertismente în serii de alerte care au o legătură.
  • Investighează de opt ori mai repede: verificarea cu ușurință a riscurilor, obținând o descriere completă a atacurilor.
  • Evitarea atacurilor fără a compromite performanța: obținerea celei mai puternice apărări finale.
  • Maximizarea ROI: utilizarea sistemelor actuale de stocare și gestionare a datelor pentru a reduce costurile cu 44%.

Cum funcționează:

Vizibilitate totală
Eliminarea punctelor moarte prin integrarea datelor pentru a detecta cu precizie atacurile și a simplifica investigațiile. Cortex XDR extinde viziunea dincolo de produsele punctuale, cu adăugarea de jurnale terțe și alerte dintr-un set extins de surse de date pentru a descoperi fiecare atac, indiferent de unde provine.

Prevenirea la vârf
Oprește încălcările confidențialității datelor cauzate de atacuri cibernetice, malware, ransomware și atac fileless, aplicând protecție comportamentală de vârf și analiză locală bazată pe AI, în timp ce colectează date pentru procese ulterioare de detectare și răspuns.

Motor unificat la accident
Cortex XDR folosește analizele pentru a grupa inteligent alertele legate de incidente holistice, oferindu-vă un avans în investigațiile dvs. și reducând oboseala de alertă cu 50x.

Detectare de înaltă precizie condusă de AI
Obținerea unui avantaj față de atacatori cu analize comportamentale brevetate. Cortex XDR aplică analize profunde pentru a descoperi cele mai ascunse atacuri. Prin monitorizarea constantă a activității utilizatorilor și a activității aplicațiilor cu analize, Cortex XDR detectează riscurile evazive cu o precizie de neegalat. Algoritmii de învățare automată examinează datele de la Palo Alto Networks și bazele de date terțe pentru a descoperi atacurile de direcționare stealth pe computerele gestionate și neadministrate.

Studiul automat al cauzelor care stau la baza alertelor
Cortex XDR permite echipei dvs. să analizeze alertele din orice sursă cu un singur click, în timp ce motorul de analiză patentat revizuiește continuu miliarde de evenimente de securitate pentru a identifica și vizualiza lanțul de cauzalitate din spatele fiecărei amenințări, făcând atacurile complexe ușor de înțeles și de acționat. Cortex accelerează anchetele prezentând o imagine completă a fiecărui pericol și cauza principală este imediat expusă.

Reacție integrată
Oprește amenințările cu acțiuni de răspuns în întreaga infrastructură de securitate, putând stopa rapid răspândirea malware-ului, restricționează activitatea rețelei și executa scripturi prin integrarea strânsă cu punctele de aplicare.

Evitarea riscurilor
Cortex XDR Managed Threat Hunting oferă monitorizare non-stop de la experți pentru a descoperi atacurile oriunde în organizația dvs, pornind de la amenințări avansate de la atacatori sponsorizați de stat la infractori cibernetici, insideri rău intenționați sau malware complex. Rapoartele de amenințare dezvăluie instrumentele, pașii și amploarea atacurilor, astfel încât să puteți elimina rapid adversarii, în timp ce rapoartele de impact vă ajută să rămâneți înaintea amenințărilor emergente.

Competențe principale

Protejarea celor mai bune active ale companiei
Un algoritm inteligent de cercetare locală condus de AI, care învață în mod constant să combată noi tehnici de atac, analizează fiecare cod. Un motor pentru protecția amenințărilor comportamentale, care folosește diverse mecanisme pentru a dezvălui amenințările pe măsură ce apar, iar integrarea programului de protecție Ransomware WildFire cu Palo Alto Networks îmbunătățește întreaga performanță.

Gestionați accesoriile USB în siguranță
Cu Device Control datele și fișierele sunt protejate împotriva ransomware sau pierderi de date. Agentul Cortex XDR permite urmărirea și securizarea accesului la USB și utilizarea poate fi limitată de furnizor, dimensiune, punct final. În plus, App Active Directory vă ajută să acordați permisiuni scrise sau numai pentru citire pe dispozitivele USB.

Testați de opt ori mai repede
Fiecare avertisment expune imediat cauza ce se află la bază. Pentru Cortex XDR, experții în securitate vor folosi un singur click pentru a revizui avertismentele din oricare dintre surse, inclusiv instrumente terțe, pentru a eficientiza investigațiile. Cortex XDR dezvăluie imediat cauza rădăcină, identitate, și secvența de evenimente asociate cu fiecare avertisment, cantitatea de expertiză necesară pentru a valida un atac.

Cortex XDR, primul software de detectare și răspuns extins din lume, reînvie operațiunile de apărare pentru a le face mai eficiente și mai sigure, iar cu puterea analizelor de siguranță predictive, poate asigura puncte finale de riscurile emergente, creșterea volumului de avertizare cu 50x și creșterea investigațiilor cu 8x.

Pentru mai multe detalii legate de programul Cortex XDR vă rugăm să îl contactați pe colegul nostru, Cristian Crișan, la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..