Cel mai reprezentativ model care utilizează seria de procesoare AMD Ryzen 7 Pro este HP EliteBook 855, un laptop subțire și ușor, creat pentru oamenii în mișcare, pe care îi ajută să rămână productivi în aproape orice împrejurare.

În fiecare an, domeniul IT vine cu soluții îmbunătățite pentru problemele actuale, iar lansarea noilor procesoare AMD Ryzen PRO 400 Series a depășit toate limitele și sunt așteptate să ducă competiția la un alt nivel, atât în categoria desktop-urilor high-end, a laptopurilor ultra subțiri, de gaming și chiar business.

În comparație cu generațiile anterioare se pot observa progrese majore în ceea ce privește performanța și capacitatea, aducând cel mai mare număr de nuclee pe laptopurile ultra-subțiri de business, fiind construite pe arhitectura revoluționară Zen 2 și pe tehnologia de 7 nm.

AMD oferă clienților o gamă largă de soluții de afaceri care pot selecta în mod flexibil opțiunile bazate pe mobilitate, performanță, management sau cerințe de securitate și pot oferi productivitate oricând și oriunde, caracteristici de securitate multistrat, o autonomie impresionantă a bateriei, precum și operabilitate perfectă și durată de viață fiabilă. Noile serii de procesoare sunt optimizate pentru versiunea Home-office, pentru a crește productivitatea prin performanța multi-threading și sunt proiectate pentru a oferi experiențe de calcul foarte sigure.

Performanță înaltă pentru mai multă flexibilitate

AMD Ryzen 7 PRO 4750U este cel mai rapid procesor pentru laptopurile business ultrasubțiri, cu cele 8 nuclee și cele 16 thread-uri și are o performanță cu până la 33% mai mare față de concurență și cu până la 37% mai mare în aplicațiile Microsoft Office, față de generațiile anterioare.

Eficiență energetică îmbunătățită

Gândit pentru productivitate neîntreruptă, noua serie de procesoare este de 2 ori mai performantă pe fiecare watt consumat și sunt capabile să ofere peste 20 de ore de autonomie a bateriei pe o platformă premium.

Procesoarele AMD Ryzen PRO 4000 Series Mobile ajută la protejarea datelor, având un sistem de management simplificat și stabilitate pe termen lung, cu funcții exclusive pentru gama de procesoare PRO:

  • Securitate multi-layer cu sisteme de protecție la fiecare nivel.
  • Funcția AMD Memory Guard ajută la protecția datelor și a identității.
  • Un set complet de funcții de management pentru un deployment simplificat esențial într-o infrastructură IT modernă.
  • Suport complet pentru Microsoft Endpoint Manager.

Cel mai reprezentativ model care utilizează seria de procesoare AMD Ryzen 7 Pro este HP EliteBook 855, un laptop subțire și ușor, creat pentru oamenii în mișcare, pe care îi ajută să rămână productivi în aproape orice împrejurare.

  • Cel mai sigur și ușor de operat notebook de afaceri bazat pe AMD din lume.
  • Cea mai lungă durată de viață a bateriei unui notebook de afaceri bazat pe AMD din lume.
  • Cel mai subțire și mai ușor notebook de afaceri bazat pe AMD din lume.

Cu o diagonală ultra-subțire și ușoară de 15,6 inch, acesta are un raport ecran-corp de 86%, fiind foarte ușor de transportat de la o ședință la alta. Este proiectat să asigure confortul utilizatorului alături de o nouă tastatură și un clickpad, care sunt perfecte pentru a lucra home-office.

Caracteristicile de securitate de la HP lucrează împreună pentru a crea o apărare permanentă şi rezistentă, iar de la BIOS la browser, aceste soluții în continuă evoluție ajută la protejarea PC-ului împotriva amenințărilor. Trebuie menționată existența plăcii grafice Radeon, a spațiului de stocare foarte mare și a camerei HD, care vor face din HP EliteBook 855 G7 Notebook PC un punct de referință pentru întreaga piață a laptop-urilor de business, odată cu lansarea oficială din luna septembrie.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să îl contactați pe colegul nostru, Lucian Gheorghe, la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.