Cum ar fi dacă ai primi un laptop nou nouț, de ultimă generație, care o dată la 3 ani va fi înlocuit cu altul nou, cu sistem de operare inclus, căruia i se vor face toate instalările, configurările, de către un specialist IT disponibil pentru tine 24h/zi, 7 zile pe săptămână, care să fie protejat împotriva virușilor, furtului sau pierderii accidentale, începând de la 1 EURO pe zi.

Sună bine, nu-i așa?

Ei bine, această ofertă este cât se poate de reală și se adresează persoanelor juridice (firme, persoane fizice autorizate) de pe teritoriul României.

Ce avantaje îți oferă închirierea unui sistem de la ETA2U versus deținerea lui?

1. Mentenanță și întreținere
Ești acoperit 100% în ceea ce privește mentenanța și întreținerea sistemului, atât din punct de vedere hardware (tu ne plătești pentru un dispozitiv care funcționează ireproșabil, este de datoria noastră să rezolvăm orice problemă hardware, fără nici un cost adițional pentru tine). Sistemul vine cu suport IT specializat 24x7 și are inclusă o componentă software care va raporta starea de sănătate și va transmite alerte pentru disfuncționalități. Astfel, noi vom ști că s-ar putea să apară o problemă înainte ca aceasta să se manifeste negativ pentru tine și vom putea interveni ca să o preîntâmpinăm. În plus, suportul nostru specializat, cu oameni instruiți, experiența noastră în IT de peste 28 de ani și nivelul de parteneriate cu producătorii, accesul la informații tehnice și piese de schimb direct de la sursă, precum și capabilitatea noastră de a-ți acorda asistență la distanță non-stop, te vor asigura că nu va mai fi nevoie să plătești în plus pe altcineva pentru ca sistemul să funcționeze corect 24x7.

2. Securitatea datelor
Datele tale sunt protejate împotriva pierderii și împotriva virușilor. În cazul pierderii sau furtului dispozitivului, ele vor fi inaccesibile pentru alții. În cazul în care ai optat pentru versiunea de servicii extinse, îți vom oferi suport și protecție proactivă și interactivă în cazul apariției unui risc de securitate (te vom alarma în cazul în care te expui unui risc și te vom ajuta să elimini acel risc). Mai mult, dacă optezi pentru versiunea realizării unei copii de siguranță, aceasta se va face automat și va fi disponibilă pentru tine în caz de nevoie. Astfel, în cazul pierderii sau furtului, vei avea întotdeauna o copie a ceea ce ai pierdut.

3. Cost predictibil și 100% deductibil
Din punct de vedere financiar, obții un cost predictibil și 100% deductibil. Echipamentul rămâne în proprietatea ETA2U și nu apare în bilanțul clientului. Chiria în euro este constantă pe durata contractului astfel încât se pot planifica costurile pe o perioadă îndelungată. Împreună cu garanția că vei avea un echipament nou la fiecare 3 ani.

Afacerea ta este cea mai importantă. De ce să nu alegi cele mai bune resurse care te vor ajuta să te dezvolți eficient și în siguranță?

Pentru mai multe detalii despre configurația echipamentelor și pachetele de servicii disponibile, accesează link-ul următor: https://www.eta2u.ro/daas/.

Dacă ai întrebări cu privire la serviciul DaaS, te rugăm să ne suni la numărul 0256 277 550, iar noi îți vom oferi bucuroși informațiile de care ai nevoie.