Noile dispozitive pentru întreprinderi din seria 300 și 400 sunt proiectate pentru grupuri de lucru mici și spații mici.

Lexmark, lider global de soluții de imagistică, a anunțat disponibilitatea a opt dispozitive noi (șase dintre ele fiind disponibile și în România), extinzându-și oferta pentru întreprinderi cu imprimante din seria 300 și 400 și MFP-uri care oferă capacități complete de business-class într-o amprentă mai mică.

Dispozitivele lansate includ șase noi imprimante monocrome business-class și produse multifuncționale, și două noi MFP-uri color pentru clienții enterprise. Concepute pentru grupuri de lucru mici și spații mici, aceste dispozitive noi oferă partenerilor Lexmark și clienților enterprise o productivitate impresionantă, cu capacitate și durabilitate pentru mai puține întreruperi. Acestea oferă viteze de imprimare de până la 42/40 ppm (literă / A4) și timp pentru prima pagină de până la 5,9 secunde.

„Aceste noi dispozitive sunt ușoare, compacte și rapide, oferind aceeași calitate și performanță Lexmark pe care clienții noștri o așteaptă într-o amprentă mai mică și mai condensată”, a spus Brock Saladin, vicepreședinte și director general al veniturilor Lexmark. „Un cadru de oțel oferă durabilitate și fiabilitate cu viață lungă, în timp ce imprimarea standard, pe două fețe, economisește hârtia. Cuptorul cu viata lunga minimizează întreținerea, în timp ce securitatea Lexmark cu spectru complet ajută la protejarea rețelei și a informațiilor de proprietate."

Mobilitate

Pe lângă conexiunile clasice, cum ar fi Ethernet şi USB, numeroase modele includ Wi-Fi, plus Wi-Fi Direct® pentru conectivitate rapidă şi simplă, fără configurare în reţea. Asistaţi utilizatorii mobili cu aplicaţia Lexmark Mobile Print şi tehnologii precum AirPrint, Google Cloud Print, Mopria® şi Windows Mobile. Performanţe care contează

Fiecare model are un procesor dual-core de 1 GHz şi mai mult decât suficientă memorie pentru a vă ajuta să imprimaţi mai rapid prima pagină, în timp ce susţine viteze impresionante de imprimare la fiecare nivel de produse.

Interacţiune simplă

Indiferent dacă alegeţi un dispozitiv cu ecran LCD cu afişaj pe două rânduri sau un ecran tactil color de 7,2-cm, interacţiunea comodă cu funcţiile esenţiale ale sistemului şi informaţiile relevante despre sistem se află la îndemâna dvs.

Conexiuni în cloud

Toate modelele cu ecrane tactile oferă interactivitate cu serviciile cloud populare, cum ar fi Box, Dropbox, Google Drive şi OneDrive.

Modalităţi de salvare

Imprimarea automată faţă-verso este standard, împreună cu modurile de economisire a energiei încorporate, care ajută la menţinerea evaluărilor EPEAT® Silver şi ENERGY STAR® certificate.

Productivitate susţinută

Pentru un volum mai mare de imprimare şi mai puţine perioade de nefuncţionare, veţi beneficia de alimentarea extensibilă a suporturilor şi de opţiunea de a utiliza tonerul de schimb Unison™ cu capacitate mare sau cu capacitate extrem de mare (în funcţie de model). În plus, cadrele de oţel ale întregii game şi componentele de imagistică lifetime asigură o durată de viaţă îndelungată şi nevoia de întreţinere minimă.

Noile dispozitive color sunt mai mici și mai ușoare

Dispozitivele enterprise lansate oferă o culoare îndrăzneață și consistentă într-o amprentă mică și sunt concepute special pentru SMB sau grupuri mici de lucru. Construite pentru fiabilitate, performanță și securitate, aceste dispozitive imprimă până la 24/26 de pagini pe minut * și oferă o capacitate de intrare extensibilă pentru imprimare mai îndelungata.

Caracteristici:

  • Mai mici și mai ușoare - imprimantele color din seria 400 sunt cu 30% mai mici și cu 20% mai ușoare decât predecesoarele; MFP-ul este cu 50% mai mic și cu 25% mai ușor decât predecesorul
  • Imprimarea duplex și Wi-Fi-ul sunt standard pe toate modelele
  • Alimentatorul automat de documente duplex este standard pe MFP
  • Instalați până la două tăvi opționale de 250 de foi
  • Caracteristicile de securitate Lexmark cu spectru complet sunt standard pe toate dispozitivele

Noile dispozitive enterprise monocrome sunt ușoare, compacte și rapide

Ușoare, compacte și rapide, aceste dispozitive enterprise monocrome acceptă o ieșire de până la 40/42 de pagini pe minut, în timp ce o tavă opțională de 550 de foi acceptă rulaje mai lungi.

Caracteristici:

  • Prima pagină de ieșire la 5,9 secunde, la viteze de până la 40/42 ppm * (literă / A4) și scanare până la 92/96 imagini pe minut * (literă / A4)
  • Cartușele cu randament ridicat, tava de intrare opțională, plus fiabilitatea cadrelor din oțel și a componentelor cu durată lungă de viață înseamnă un timp nefuncțional mai mic
  • Tipărirea duplex este standard pe toate modelele
  • Viteze: viteze de imprimare și copiere măsurate în conformitate cu ISO / IEC 24734, respectiv ISO / IEC 24735 (ESAT). Pentru mai multe informații, consultați: www.lexmark.com/ISOspeeds.

Pentru mai multe informații, va rugăm să îl contactați pe colegul nostru Lucian Gheorghe, PM Lexmark: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..