Colaborarea stă la baza succesului în afaceri. Cu Webex pe Flip, Samsung și Cisco, lideri în industrie, și-au unit forțele pentru transformarea locului de muncă modern. Platformei inovatoare de colaborare Webex i se alătură tehnologia Samsung de afișare digitală, integrându-se într-o soluție prin care putem beneficia de întâlniri virtuale într-un cadru stabil.

Webex pe Flip combină capacitățile de videoconferință ale unui Cisco Webex Room Kit Mini cu funcțiile de tablă digitală ale unui Samsung Flip.

Aspecte de evidențiat:

  • Experiență de scriere tip pen-to-paper; diverse instrumente de editare pe tablă
  • Sunet clar, imagine de calitate
  • Conținutul partajat poate proveni de pe mai multe echipamente conectate
  • Soluția reunește o suită de caracteristici cuprinzătoare, care satisfac nevoile unui utilizator de flipchart digital.

Cisco Webex Room Kit Mini oferă funcții importante pentru conferințe, atât video cât și audio.

Capabilitățile de tip AI conferă un mod convenabil de comunicare, prin afișarea participanților la întâlnire în centrul ecranului. Zgomotul de fond este suprimat, asigurând o experiență de videoconferință fără probleme, fără întârzieri.

Colaborarea se realizează în timp real, multiway. Participanții din diferite locații vad același ecran și pot face editări pe același ecran. Prin accesul la un browser web direct pe Flip, fără niciun dispozitiv și document suplimentar, se pot face adnotări, ștergeri, se poate adăuga conținut, generând astfel întâlniri eficiente, într-un cadru colaborativ.

Participanții își pot folosi propriile laptopuri sau echipamente mobile, conectându-se wireless.

Profesioniștii de astăzi nu își pot permite să piardă timp prețios „luptându-se” cu o tehnologie complicată. Soluția integrată de Cisco și Samsung elimină aceste provocări, punând la dispoziție o aplicație intuitivă, Webex pe Flip.

Pentru mai multe informații vă invităm să consultați broșura de mai jos:

https://displaysolutions.samsung.com/pdf/brochure/4066/Samsung-Webex-on-Flip_Brochure_Final_200211_web.pdf

Dacă sunteți interesați de această soluție și doriți mai multe detalii, vă rugăm să îl contactați pe colegul nostru, Florin Zăvoian, PM Solutii Audio-Video: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..