Având un parteneriat strategic consolidat în timp, ETA2U, în calitate de partener HP, vă pune la dispoziție suport profesionist și de înaltă calitate, având totodată personal autorizat să efectueze activități de instalare, service și suport tehnic privind noile laptopuri Zbook Firefly.

HP a reîmprospătat gama ZBook cu noul ZBook Firefly 14 și Firefly 15 G7. Indiferent dacă trebuie să lucrați de acasă sau de la birou, noile laptop-uri Zbook Firefly asigură o mobilitate adevărată pentru persoanele care își doresc productivitate dincolo de bariere. HP numește ZBook Firefly 14 G7 drept cea mai subțire și mai ușoară stație de lucru mobilă din lume. Noile Zbooks Firefly oferă acum procesoare Intel Comet Lake vPro, grafică NVIDIA Quadro, durată de viață mai lungă și o carcasă testată MIL-STD.

Firefly G7 este disponibil atât în versiunile de 14 ", cât și de 15,6". Dincolo de dimensiunile fizice, nu există multe diferențe între cele două. Ambele modele folosesc 10- a generație Intel ® ™, procesoare Core și plăci grafice NVIDIA Quadro, care vă permit să rulați mai multe aplicații simultan pentru multitasking rapid și productiv. Ambele oferă opțiuni de stocare de până la 2TB, conectivitate 4G LTE și durată de viață a bateriei de până la 17 ore.

Treceți la o experiență de vizionare modernă. Bucurați-vă de imagini frumoase chiar și în medii cu lumină ambientala înaltă, cu un ecran HDR 400 4K UHD cu un raport de contrast incredibil. Negrul este mai negru, iar albul mai alb și sunt definiți gradienții de culoare. Toate acestea într-un design modern, subțire care vă maximizează zona de vizionare.

Zbook este dotat cu funcții, precum conectivitatea 4G LTE, pentru conectivitate și mobilitate pe distanțe lungi, precum și camere web cu vizualizări cu unghi larg și tehnologie audio încorporată, care utilizează inteligența artificială pentru a ajuta la limitarea zgomotului de fundal din sesiunile dvs. de meeting.

Aveți încredere cu cele mai sigure stații de lucru mobile HP. Păstrați în siguranță informațiile afișate pe ecran împotriva hacking-ului visual cu HP Sure View și apărați-vă împotriva atacurilor de firmware și malware cu HP Sure Start și HP Sure Sense.

Mai multe informații: https://rb.gy/misgk0

Pentru mai multe detalii în ceea ce privește achiziția produselor, vă rugăm să-l contactați pe colegul nostru Lucian Gheorghe – Strategic Brand Manager, ETA2U la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.