Povestea, pe scurt

Dell EMC PowerStore este de până la șapte ori mai rapid, de trei ori mai receptiv decât matricele de stocare Dell EMC anterioare.

Capabilitatea AppsON este singura modalitate prin care sarcinile de lucru virtualizate și aplicațiile software VMware pot rula direct pe un tablou construit special pentru acces, mai rapid la date și timpi de răspuns mai rapizi.

Programul Dell EMC Future-Proof s-a extins pentru a include Anytime Upgrades (Upgrade-uri Oricând), oferind clienților libertatea de a-și îmbunătăți infrastructura în condițiile proprii.

Susținut de Dell Technologies la cerere, cu opțiuni de consum flexibile pentru a dobândi capacitate de stocare, după cum este necesar, cu un angajament anual redus.

Round Rock, Texas - 05 mai 2020

Dell Technologies (NYSE: DELL), lider în stocarea întreprinderilor, introduce Dell EMC PowerStore, o platformă modernă de infrastructură construită din temelii cu o tehnologie și o expertiză superioară, pentru a aborda provocările erei datelor.

„Clienții ne spun că un obstacol principal care îi împiedică să își îndeplinească inițiativele de transformare digitală este constrângerea constantă dintre susținerea numărului tot mai mare de sarcini de muncă, de la aplicațiile IT tradiționale la analiza datelor, și realitatea constrângerilor de costuri, limitări și complexitatea infrastructurii IT existente. ” a declarat Dan Inbar, președinte și director general, de stocare, Dell Technologies. „Dell EMC PowerStore îmbină automatizarea, tehnologia de nouă generație și o arhitectură software nouă pentru a oferi o infrastructură care ajută organizațiile să răspundă acestor nevoi.”

Infrastructură modernă pentru Era Datelor

Organizațiile pot accelera procesul de luare a deciziilor, accesul la date și performanța aplicației cu PowerStore, care este proiectat pentru disponibilitate șase-nouă (99,9999%):

 • Orice volum de muncă: PowerStore simplifică infrastructura IT prin susținerea unei game largi de sarcini de muncă tradiționale și moderne, cu arhitectura de extindere, extindere pentru fișiere și VMware vVols.
 • Performanță optimizată: PowerStore este de șapte ori mai rapidă și de trei ori mai receptivă decât matricele de stocare Dell EMC anterioare, datorită designului NVMe end-to-end și suport pentru memoria clasei de stocare (Storage Class Memory), ca stocare persistentă alimentată de SSD-uri dual port Intel® Optane™.
 • Eficiență fără compromis: Clienții pot economisi din bugetul și capacitatea IT cu deduplicare permanentă, compresie și o reducere garantată de 4:1 a datelor.

Învățarea automată și automatizarea inteligentă permite livrarea rapidă a aplicațiilor și serviciilor cu până la 99% mai puțin timp pentru personal pentru echilibrarea volumelor.

 • Infrastructura programabilă: eficientizează dezvoltarea aplicațiilor și reduce perioadele de implementare de la zile la secunde, cu integrarea VMware și asistență pentru cadrele de conducere și de orchestrare, inclusiv Kubernetes, Ansible și VMware vRealize Orchestrator.
 • Infrastructura autonomă: învățarea automată încorporată automatizează procesele care consumă forță de muncă, cum ar fi plasarea inițială a volumului, migrații, echilibrarea sarcinilor și rezolvarea problemelor.
 • Informații despre infrastructură: software-ul de monitorizare și analiză a stocării Dell EMC CloudIQ combină învățarea automată și inteligența umană pentru performanță și analiză a capacității în timp real și urmărirea istoricului pentru o vedere de ansamblu a infrastructurii Dell EMC. Dell Technologies va integra CloudIQ în portofoliul complet de infrastructură Dell Technologies, pentru o perspectivă și mai mare.

PowerStore transformă operațiunile centrelor de date și le permite organizațiilor să-și dezvolte infrastructura în pas cu cerințele în continuă schimbare ale afacerilor:

 • Arhitectură bazată pe containere: PowerStoreOS, arhitectura software bazată pe containere a sistemului, permite portabilitatea funcționalității, standardizarea și timpul de comercializare rapid pentru noi capabilități.
 • Introducerea de AppsON: Singurul tablou de stocare purpose-built care include un Hypervisor VMware ESXi încorporat, administratorii pot implementa aplicații direct pe tablou pentru o mai mare flexibilitate. O aplicație primă pentru industrie, AppsON este ideală pentru sarcinile de lucru intensive în date în locații de bază sau de margine și aplicații de infrastructură.
 • Ușurința migrației: Noile instrumente native din PowerStore Manager Wizard permit clienților să automatizeze migrații întregi în mai puțin de zece clicuri. Clienții pot profita de o serie de opțiuni care nu afectează migrarea din spațiul de stocare existent, precum Unity, SC, PS Series, VNX și XtremIO.
 • Dell Technologies la cerere (DTOD): cu DTOD, clienții PowerStore pot răspunde la solicitările de servicii noi, cu capacitate elastică și economie de cloud. Organizațiile pot alege între două modele flexibile de consum cu plată pe utilizare (pay-per-use), cu opțiuni de angajare pe termen scurt și lung, inclusiv un nou termen de un an pentru consum flexibil. Suportul global, implementarea și serviciile gestionate pot fi incluse pentru a ajuta la simplificarea gestionării infrastructurii IT.

Programul Dell EMC Future-Proof adaugă Anytime Upgrades.

PowerStore este acoperit de programul Dell EMC Future-Proof, care oferă o mai mare alegere, previzibilitate și protecție a investițiilor prin intermediul noilor upgrade-uri realizate oricând (Anytime Upgrade), cel mai flexibil program de actualizare a controlorului din industrie.

Spre deosebire de alte programe de actualizare a controlerului, clienții își pot extinde sau îmbunătăți performanțele și capacitatea PowerStore după 180 de zile. Combinația dintre Anytime Upgrades și arhitectura adaptabilă Dell EMC PowerStore pune capăt efectiv migrațiilor de platformă perturbatoare.

Flexibilitate în Cloud cu PowerStore

Clienții pot implementa PowerStore în modul în care se potrivește cel mai bine strategiei de cloud și nevoilor lor de afaceri:

 • Dell Technologies Design validat de cloud pentru PowerStore pentru flexibilitatea de implementare a sarcinilor de muncă solicitante în medii cloud hibride.
 • Dell EMC Cloud Storage Services poate conecta direct PowerStore la toate cloud-urile publice majore, inclusiv Amazon Web Services (AWS), Azure și Google Cloud, ca un serviciu gestionat. Serviciile de stocare în cloud oferă Recuperare de Date ca Serviciu (DRaaS) la VMware Cloud pe AWS.
 • PowerStore poate fi implementat ca opțiune de stocare în infrastructura autonomă Dell EMC PowerOne, care accelerează trecerea unei organizații la operațiuni specifice cloud.

Disponibilitate

 • Dell EMC PowerStore este acum disponibil în general la nivel global.
 • Dell EMC PowerStore va fi disponibil ca opțiune pentru infrastructura autonomă PowerOne în această vară.

Citiți mai multe pe: https://bit.ly/2LTh0X4.

Pentru detalii, vă rugăm să-l contactați pe colegul nostru Ionuț Șoșea– Strategic Brand Manager DELL, ETA2U la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.