HP Neverstop Laser 1200w este prima imprimantă laser din lume cu rezervor de toner reîncărcabil. Aceasta are imprimare monocromă, ceea ce înseamnă că va printa doar alb-negru. Preîncărcat la cumpărare, tonerul folosește la imprimarea a 5000 de pagini. După terminarea acestuia, este necesară achiziționarea kit-ului de reîncărcare, care vă ajută să încărcați rezervorul de toner foarte ușor, de unul singur, în cel mult 15 secunde. Modelul Laser 1200w are inclus și un scanner, care poate scana atât alb-negru, cât și color. Există, însă, și varianta Laser 1000w care este o imprimantă simplă, mai ieftină, dar cu aceeași capacitate de 5000 de pagini printate.

Designul acestei imprimante este simplu, compact și vine în culori neutre. În partea de sus a imprimantei sunt câteva butoane pentru anumite operațiuni (scanare documente, scanare cărți de identitate, anulare, Wi-Fi, pornire și oprire), și un ecran mic. Scanarea se poate realiza alb-negru, dar și color, la o rezoluție de până la 600 DPI, iar printarea, de o calitate excelentă, se face la o rezoluție de 600 x 600 x 2 DPI. De asemenea, viteza de printare este de 20 de pagini pe minut.

Instalarea imprimantelor HP Neverstop este foarte simplă. Tot ce trebuie să faceți este să conectați imprimanta la sursa de alimentare și să instalați aplicația HP Smart pe un smartphone. Urmând instrucțiunile din aplicație, veți putea să instalați imprimanta, de unul singur, în doar câteva minute.

Poți economisi până la 80% din costuri cu HP Neverstop laser 1200w. Această imprimantă nu reprezintă o investiție uriașă și este foarte convenabil în cazurile în care se printează cantități mari de documente. Mai mult de atât, dacă produsul achiziționat este înscris pe site-ul HP, beneficiați de 3 ani garanție extinsă la imprimantele din gama HP Neverstop.

Pentru detalii, puteți lua legătura cu colegul nostru, Alexandru Logăscu, Printing Product Manager: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; 0256 277 662.