De curând, ETA2U a finalizat cu succes un proiect menit să îmbunătățească fluxul de documente intern și extern în cadrul Inspectoratului Școlar Județean. Acest obiectiv a fost realizat prin instalarea platformei ELOenterprise 11 pentru a corespunde nevoilor actuale ale Inspectoratului Școlar Județean. Soluția poate fi personalizată și oferă toate funcțiile de care instituția are nevoie pentru a gestiona eficient, a accesa rapid și a controla în siguranță informațiile pe tot parcursul ciclului lor de viață.

Scopul Proiectului:

În cadrul Inspectoratului Școlar Județean, pentru automatizarea fluxului actual de depunere documente la ghișeu, înregistrarea și stocarea informațiilor despre documentele depuse și monitorizarea aplicației printr-un modul dezvoltat specific pentru platforma Elo (Elo Analitycs), a fost instalata și customizată platforma de document management EloEnterprise 11.

Rezultate:

  • Implementarea unui registru electronic care atribuie automat numere de înregistrare, a dus la reducerea semnificativă a timpului de așteptare la ghișeu;
  • Selectarea datelor pentru unele informații care necesită completare în aplicație, am pus la dispoziția utilizatorilor, drop-down list-uri din care pot selecta informația dorită, fără a mai fi nevoiți să o introducă manual, astfel reducând și mai mult timpul de procesarea a unei înregistrări;
  • Gestionarea datelor (arhivarea, păstrarea evidenței, activități de căutare, etc.) și securizarea datelor;
  • Securitatea și ierarhizarea datelor (acordarea drepturilor de acces în funcție de roluri, de responsabilități în organizație și de tipul documentelor depuse, în conformitate cu cerințele regulamentului GDPR, backup centralizat)
  • Monitorizarea informațiilor folosind modulul de raportare Elo Analitycs;
  • Livrarea unei soluții personalizate conform cerințelor și necesităților beneficiarului. Soluția este matură, modulară și flexibilă, ceea ce ne-a permis să o adaptăm foarte ușor pe specificul instituției, iar proiectul a fost implementat cu succes de către echipa noastră în decursul a 5 zile lucrătoare.

ETA2U împreună cu ELO Digital Office oferă mentenanță și suport de calitate pentru platforma ELOenterprise, iar sistemul actual este conform cu așteptările venite din partea beneficiarului.

Despre ELOenterprise

ELOenterprise este o soluție modulară, complet configurabilă, care gestionează eficient documente și informații, pe tot parcursul ciclului de viață al acestora, de la definirea documentului, trecând prin validări și aprobări, și până la finalul perioadei obligatorii de retenție, în funcție de reglementările legale în vigoare. ELOenterprise oferă o serie de funcții inovatoare, proiectate pentru optimizarea și pregătirea pentru viitor a afacerii dumneavoastră. Funcțiile standard ale software-ului includ mai multe opțiuni de analizare a datelor în timp real, o tehnologie de căutare de ultimă oră și automatizarea proceselor. ELOenterprise este compatibil cu toate sistemele de operare și este o aplicație scalabilă, ce crește odată cu cerințele dumneavoastră de business.

Pentru mai multe detalii despre digitalizarea informațiilor și documentelor în cadrul companiei dvs., îl puteţi contacta pe colegul nostru Gabriel Manga, ETA2U la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.